انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد
10 مرداد 1389,ساعت 10:09:52 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: كدام موضوع لينوكس شما را بيشتر جذب ميكند؟

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: نظرات و بررسی های انجام شده در اولین گردهمایی سال 88  (دفعات بازدید: 420 بار)
SMS
کاربر دائمی
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 810

تشكر
-اهدا شده: 288
-دريافت شده: 261

« : 30 فروردين 1388,ساعت 10:52:22 »

با سلام به دوستان با معرفت و بی معرفت

گردهمایی با انکه تعداد نفرات کمتر از همیشه بود و ماشاءالله دوستان زیادی لطف نمودن و البته ساعت درست بود بد بود ولی افراد کارمندی مثل ما ها که مرخصی را برای اینجور وقت ها گذاشتن جای هیچ توجیح و ادعایی را نمی گذارد.
البته ببخشید بعد از 3 روز این مطلب را می گذارم چون دوست گرامی آقای ساعتچی قرار بود متن مصوبات جلسه را تدوین و در اختیار دوستان در انجمن بگذارند که معلومست مشغله ایشان از منم این روزها بیشتر است.

حال برویم ببینم با این کمی چه ها گفته شد.

مطلب نخست دوستان در مورد شبکه و راه انداز اسکویید و مطالبی در مورد روتر و نرم افزارهای اکانتینگ و vpn بحث هایی نمودند و اشکالات انشاءا... رفع گردید.
مطلب دومی که در انتهای بحث شروع شد قرار شد از اعضای انجمن هر کدام هر زمان که وقت ازاد دارند در مسائل مربوط که خودشان صلاح می دانند در شرکت رهجو ( واقع در پارک علم و فن اوری) عزیزان را دعوت برای رفع اشکال و حتی جلسه گفتگوی دوستانه در هر هفته برگزار شود. برای مثال بنده پنج شنبه های عصر بعد از ساعت 6:30 وقت آزاد دارم و دوستان برای اشکالات نصب و شبکه و .... می توانند مراجعه کنند. (البته این یک مثال بود چون شرکت مورد نظر را جناب اقای ساعتچی پیشنهاد داده اند ایشان وقت هایی که می توانند مشخص کنند. بنده هم امادگی کامل برای این کار دارم. بنظر بنده پیشنهاد جالبی است.

یکی از کاربرد های این برنامه های همکاری در پروژه های دانشجویی و حتی ارائه موضوعاتی به دوستان برای ارائه به گروه های خود است. که بنده خیلی با این پشنهاد موافق هستم. یکی دیگر از خواص این کار بعضی از مباحث چندین بار تکرار می شود و دیگر مثل جلسات قبل به صورت هر جلسه یک موضوع نیست.

مطلب بعدی که دلم می خواد مهندس ساعتچی یک زمان دیگر بهتر از زمان قبلی در نظر بگیرند تا دوستانی که ادعای بدی زمان را دارند دیگر چنین بحثی نکنند. بنظرم بعد از اذان مغرب و عشا تمامی دوستان کارمند بیکار هستند.

بنظر بنده جلسه پرسشو پاسخ از همین هفته آغاز شود. برای مثال ساعت 6:30 همان پنجشنبه ها اگر دوستان صلاح بدانند برنامه ای بریزم و اولین جلسه پرسش و پاسخ لینوکسی را بنده افتتاح کنم.

لطفا پیشنهادات خود را اعلام کنید.
خارج شده است

یا مهدی ادرکنی

پایگاه تخصصی شبکه و وایرلس
www.iranwireless.ir
دوستان برای تقویت این پایگاه هم همکاری نمایند.
saatchi
مدیر انجمن ها
کاربر نیمه فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 66

تشكر
-اهدا شده: 49
-دريافت شده: 34

« پاسخ #1 : 31 فروردين 1388,ساعت 20:27:45 »

سلام

ممنون از پست شما. موضوع نگذاشتن پست به خاطر بررسی یک موضوع بود که امروز جواب گرفتیم. من هم قرار بود در مورد اون موضوع پست ایجاد کنم نه جلسه!

و اما بر اساس پیشنهادی که در جلسه مطرح شد، مقرر شد برای افزایش سطح کاربران عادی لینوکس، جلساتی رو به صورت منظم و هفتگی و البته با عناوین ثابت و محتوای مکرر برگزار کنیم. یکی از مشکلات همیشگی برای همچین کاری و حتی جلسات لاگ، مکان این امر بود که بنده پیشنهاد فضای در اختیار یکی از شرکتها یخودمون رو دادم. اما چون محدودیت فضا وجود داشت، به پیشنهاد آقای منتظری، مذاکراتی با پارک توسط ایشون صورت گرفت (که من مجدداً ازشون تشکر می کنم) ئ مشکل فضا هم حل شد.

جزئیات طرح رو تا یکی دو روز آینده به صورت کامل اعلام خواهم کرد.

با تشکر

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

A1one, SMS

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر حرفه ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 405

تشكر
-اهدا شده: 249
-دريافت شده: 243

« پاسخ #2 : 01 ارديبهشت 1388,ساعت 10:18:46 »

با سلام

تشکر از زحمات دوستان، فکر کنم این جلسه از تمام جلسات پربارتر بوده...
منتظر نتایج هستیم

موفق باشید
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :