انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد
17 دي 1387,ساعت 04:54:39 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: كدام موضوع لينوكس شما را بيشتر جذب ميكند؟

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پنجمین گردهمایی جامعه کاربران لینوکس استان یزد  (دفعات بازدید: 459 بار)
lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر حرفه ای
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 266

تشكر
-اهدا شده: 205
-دريافت شده: 187

« پاسخ #15 : 02 آذر 1387,ساعت 06:43:14 »

با سلام

آقای init عزیز از اینکه عقده گشایی کرده اید واقعا تشکر..
تا دوستان لاگ به سخن نیایند و حرف دل نزنند که دلداده  و دلداری نخواهد بود.

به هر صورت .. نکته ای که میخواستم یادآوری کنم همین شیوه بیان نقدهای شما دوست عزیز است.
فکر میکنم مشکل اساسی تمامی ما اینه که هنوز هم شیوه و روش صحیح با هم بودن به دور از غرضهای شخصی را یاد نگرفته ایم.. مشکل اساسی اینه که شما دوست عزیزدر این مدتی که در لاگ بحثهای گوناگون مطرح میشه، حتی به خودتون زحمت ندادید که اظهار نظری کرده و به واسطه احترام متقابل، نظرات خود را مطرح کنید.
مشکل اینه که تمامی دوستان به جای اینکه خود را در جریان ببینند خود را ناظر میبینند.. به جای اینکه در جریان بحثهای پیش آمده برای ادامه فعالیت لاگ همفکری کنند، تنها به نظاره نشسته و همچون یک بمب در اوج عصبانیت و به یکباره تمامی عصبانیت خود را بر روی پیشخوان لاگ میریزند، همچون بیان گلایه طلبکار به بدهکار.

خوب دوست عزیز، هرچند که بسیار خوشحالم از اینکه نظرات خود را مطرح کرده اید، و حداقل این اجازه را به دوستان لاگ داده اید که بدانند سطح معلومات علمی شما چقدر است، باید بگویم دلیل اینکه این بحثها مجددا تکرار میشود عدم همفکری شما دوستان است.
چرا فکر میکنید لاگ به شخص خاصی تعلق دارد؟ چرا از خودتان انتظار ندارید که فعالیتی در لاگ داشته باشید؟ چرا از خودتان انتظار ندارید که برای پیشرفت لاگ تلاش کنید؟

دوست عزیز و خوبم init
تمامی اشخاصی که برای لاگ دور هم جمع شدند با هدف هم افزایی علمی و ایجاد شرایط برای حرفه ای شدن تمامی اشخاصی است که دور هم جمع شده اند، و بیشک آرزوی تمام ما این است که به هر صورت کارها به صورتی پیش رود که پیشرفت لاگ بستگی به سکاندار خاصی نباشد و بلکه در هر مقطع زمانی اشخاص جوانتر و با ایده ها بهتر سکان این کشتی را در دست گیرند.

باز هم تشکر میکنم که نظرات خود را بیان کرده اید
موفق و پیروز باشید

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

sadeqn, A1one, sms, saatchi, pine, امید پیله ور

براي اين پست, 6 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
sms
کاربر دائمی
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 573

تشكر
-اهدا شده: 250
-دريافت شده: 210

« پاسخ #16 : 02 آذر 1387,ساعت 12:12:17 »

من با 70 درصد صحبتهای دوست عزیزم لرد موافقم ولی این را هم بگیرید که بنده هم یه چند وقتی که گلایه می کردم جای صحبت های من توی سطل آشغال لاگ و بلاک شدن بود. که از اون روز به بعد کمتر تو بحثهای شدید من نظر دادم.

یک مدت حدس عدم اعتماد به من دست داد .

بعضی از وقت ها هم که ماشا ا... حرف های من قد یک دانه جو ارزشی نداشت و هر که رسید یه تیکه بارم کرد.

با اینکه خیلی از عزیزان درجه کاربری سطح بالا گرفتن ولی درجه هایی که درمورد این مطلب چه می خواهید بیان کنید.  http://yazdlug.org/forum/index.php/topic,93.0.html

و دیگر مطلب اینکه آیا اعضای لاگ فقط باید نظر بدن. اگر یادتان باشه خیلی از دوستان در نظر سنجی ها شرکت کردن ولی چندان به جواب کسی نرسید.  این خوب نیست.

خارج شده است

اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

یا مهدی ادرکنی

www.iranwireless.ir
صفحه: 1 [2]
  چاپ صفحه  

پرش به :