انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد
02 آذر 1387,ساعت 09:24:11 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: مشارکت کاربران در بروز رسانی وب سایت جامعه کاربران لینوکس استان یزد

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: چهارمین گردهمایی جامعه کاربران لینوکس استان یزد  (دفعات بازدید: 637 بار)
A1one
محمد حسین منتظری
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 130

تشكر
-اهدا شده: 50
-دريافت شده: 80

« : 28 مرداد 1387,ساعت 09:35:26 »

سلام
گردهمایی چهارم یزد لاگ در سال 1387، ساعت پنج، بعد از ظهر دوشنبه 1387/6/4 در محل سالن کنفرانس مرکز بیوتکنولوژی پارک علم و فناوری یزد برگزار خواهد شد.
دوستانی که تمایل به ارائه مطلب در این گردهمایی دارند، میتوانند سرفصل مطالب خودشون رو در این تاپیک بنویسند تا بعد از برسی، در صورت تایید، برای هماهنگی بیشتر باهاشون تماس گرفته بشه.
خارج شده است
sms
کاربر دائمی
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 544

تشكر
-اهدا شده: 233
-دريافت شده: 198

« پاسخ #1 : 28 مرداد 1387,ساعت 10:01:38 »

می خواهم نحوه پارتیشن بندی در لینوکس توسط دستور fdisk و نام گذاری پارتیشنها در آن را آموزش دهم.
خارج شده است

اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

یا مهدی ادرکنی

سید محسن صدرالساداتی
reza1
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 6

« پاسخ #2 : 28 مرداد 1387,ساعت 11:06:57 »

می خواهم نحوه پارتیشن بندی در لینوکس توسط دستور fdisk و نام گذاری پارتیشنها در آن را آموزش دهم.

من فکر می کنم اگر درباره لینوکس bAdgir صحبت کنید و نحوه ساخت او را تشریح کنید مفیدتر باشه و بچه ها می توانند در این امر مشارکت بیشتری داشته باشند من Ebook دارم در باره مقدمات لینوکس و پارتیشن بندی که اون را در اختیار علاقه مندان قرار می دهم .
در ضمن از بچه ها میخوام توزیع های لینوکس وفایلهایی که دارندرا بیارند تا تبادل فایل که قرار بود داشته باشیم انجام بگیرد
خارج شده است
sms
کاربر دائمی
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 28 مرداد 1387,ساعت 17:05:17 »

من یک بار بادگیر را معرفی کردم ولی اگرمی خواهید مراحل ساخت را تشریح کنم باید یک ۶۰ ساعتی سالن را با یک کام‍پیوتر در اختیارمان بگذارند.  angel
ولی به طور کلی شاید بشود در نیم ساعت مطلب را بست. wink

fdisk  اولین مرحله کار ساخت بادگیر است.  loser

در ضمن یکی اشتباه عزیزان در کار بالینوکس آشنا نبودن با پارتیشن بندی و نام گذاری درایوهای ویندوزی در لینوکس و پارتیشن های مختلف لینوکسی است. به همین خاطر این موضوع را  برای ارائه انتخاب کردم

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

plone

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
« آخرين ويرايش: 28 مرداد 1387,ساعت 17:08:19 توسط sms » خارج شده است

اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

یا مهدی ادرکنی

سید محسن صدرالساداتی
sadeqn
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 86

تشكر
-اهدا شده: 13
-دريافت شده: 57

« پاسخ #4 : 29 مرداد 1387,ساعت 10:29:41 »

فکر کنم اگه جلسات یکی دو ساعت زودتر شروع بشه (و یا دیرتر تموم بشه) برای اونایی که مشکل دارند بتونن سیستم‌هاشون را بیارن و با کمک بقیه مشکل حل بشه، خیلی مفید باشه.
در صورتی که امکانش نیست پیشنهاد می‌کنم که جلسه دیگری برای اینکار در نظر گرفته شود (مثلا هفته بعدش) و این جلسات بره تبدیل بشه به جلسه آموزشی. چون متاسفانه کمتر کسی میاد توی این جلسات تجربیات خودش را بگه :-(

sms, RFN

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
pinky
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 75

تشكر
-اهدا شده: 9
-دريافت شده: 19

« پاسخ #5 : 29 مرداد 1387,ساعت 13:22:57 »

با سلام.
من فکر می کنم اگه همین طوری به این رویه ارائه مقاله به وسیله یه نفر و گوش کردن بقیه ادامه بدیم کم کم جلسات کسل کننده بشه و هیچ بازدهی نداشته باشه.به نظر من حتماً باید یه زمانی رو به افرادی که نیاز دارن سیستمشون رو بیارن ومشکلاتشون رو حل کنند اختصاص داد(یک ساعت آخر جلسه چند نفری داوطلب حل مشکلات شوند).من خودم یکی از همین افرادم و برای حل شدن مشکلاتم خیلی رو این جلسه حساب می کردم اما ظاهراً دوباره فقط باید نشست و گوش کرد.به نظر من یکی از اهداف انجمن باید بالا بردن روحیه مشارکت و همکاری در بین اعضا باشه باید جلسات رو طوری برگزار کنید که در انتها تمام افراد شرکت کننده از اینکه در جلسه حضور داشتند راضی باشند.گوش کردن به حرفهای یک نفر که قدرت سخنرانی و انتقال مناسبی هم نداره اصلاً مفید نیست. پس اون یک ساعتی که تو جلسه قبلی بحث شد و وقت جلسه گرفته شد آخرش هیچی؟؟؟؟؟بازم که همون شد؟؟؟؟!!!!!!

sms

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
sms
کاربر دائمی
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 29 مرداد 1387,ساعت 13:25:24 »

با سلام
آقا صادق ‍‍پیشنهاد خوبی است اما فکر اینجاشم کردی که گرفتن سالن پول می خواد و برای لاگی که هنوز درامد ندارد و بیشترین هزینه آن را اسپانسرهای آن تقبل می کنند این امکان وجود نداشته باشد سالن را وقت بیشتری اجاره کند.

به نظر من هر که مشکلی دارد باید در یزدلاگ اعلام کند بعد افرادی که دوست دارند حضوری کمک کنند اعلام آمادگی نموده و در یک مکانی همچون پارک یا دفتر کاری فرد بیایند و مشکلات همدیگر را حل کنند.

حالا سر جاش بحث می شود کرد ولی الان وقت انکار را ندارم
فعلا باید برنامه ریزی کنم برای جلسه چهارم
خارج شده است

یا مهدی ادرکنی

سید محسن صدرالساداتی
RFN
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 137

تشكر
-اهدا شده: 69
-دريافت شده: 58

« پاسخ #7 : 29 مرداد 1387,ساعت 14:12:17 »

چند وقت پیش یه تاپیک باز کردم با عنوان آنچه میخواهید در جلسات یاد بگیرید (  http://yazdlug.org/forum/index.php/topic,460.0.html  ) برای اینکه هرکسی مشکلی داره بگه تا اگر حل نشد در یزدلاگ به صورت حضوری حل شه
من فکر کنم اگر این اتفاق بیفته بد نباشه
اما خیلی امیدوارم بعد از مشخص شدن وضعیت آیین نامه ، جلسات یزدلاگ خیلی کاربردی تر بشه تا من هم که چیز زیادی بلد نیستم بتونم به دانسته هام اضافه کنم
خارج شده است

reza1
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

تشكر
-اهدا شده: 5
-دريافت شده: 6

« پاسخ #8 : 29 مرداد 1387,ساعت 21:07:12 »

سلام
اگه اعضا را بسته به گرایش و علاقه و ضمیه ای که می خواهند کار کنند به گروه های کوچکتر تقسیم بندی کنیم  و هر گروه برای خودش آیین نامه جدا داشته باشد و برای مسائل بزرگتر و مدیریت در جهت هدف یک آیین نامه  کلی داشته باشیم . این طوری تعداد اعضا تقسیم می شود و مشکل جا را راحتر می شود حل کرد و هر گروه میتواند یک پروژ تعریف کند و روی آن به صورت مجزا کار کند.

چیزی که از آیین نامه مهمتر است هدف است که پیشنیاز  نوشتن  آیین نامه است اکه هدف فرهنگ سازی است مهترین کاری که باید انجام بدیم ترجمه و تولید کتابها و فیلم های آموزشی است و توزیع آن است که دانشگاه صنعتی شریف کار بزرگی را در این زمینه کرده که می توانید کار های آن ها را از سایت foss.ir و farsilinux.org در یافت کنید یا از من بگیرید . اگر هم هدف چیز دیگری است باید قبل از آیین نامه مورد بحث قرار گیرد .

اگه ممکن است قبل از قطعی شدن تاریخ گردهمایی آن را در سایت نگذارید تا ما سر کار نباشیم.
خارج شده است
lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 244

تشكر
-اهدا شده: 198
-دريافت شده: 157

« پاسخ #9 : 01 شهريور 1387,ساعت 17:10:23 »

سلام و تشکر حضور تمامی دوستان ارجمند

تمامی گفته های دوستان قابل تامل است..
به هر حال اولین اقدام جهت مشارکت بیشتر دوستان در جلسات تقسیم جلسات به دو قسمت بوده است که در ساعت اول مطالب آموزش ارایه خواهد شد و در ساعت بعدی به صورت آزاد تمامی دوستان میتوانند با مشارکت خود جلسه را به پیش ببرند .. مثلا دوستان سیستمهاشون رو میتوانند بیاورند و مشکلاتشون رو حل کنند..

به هر حال از آن خود شما دوستان است امیدواریم با راه حلها و مشارکت شما دوستان حال و هوای جلسات آن گونه باشد که شما میخواهید..

اما اینکه اهداف انجمن چه بوده است در جلسات ابتدایی هیات موسس این اهداف به تصویب رسید:
۱. ایجاد بستر مناسب برای تعامل و تبادل اطلاعات در زمینه نرم افزارهای متن باز به منظور شناخت و تقویت استعدادها و فرصتهای موجود با هدف تقویت بنیه علمی، عملی و فنی علاقه مندان به این عرصه.
۲.  تلاش در جهت توسعه علمی و عملی سیستمهای مبتنی بر لینوکس در صنعت، دولت، دانشگاهها و مصارف خانگی در سطح استان به واسطه تشخیص فرصتها و تبیین رهنمودها و برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط.
۳. تلاش در جهت دستیابی به مرجعیت علمی و فنی در زمینه نرم افزارهای متن باز مبتنی بر لینوکس در استان یزد به منظور شکل دهی و ساماندهی به مسیر گسترش نرم افزارهای متن باز در استان.
4. تلاش در جهت بسط و گسترش فرهنگ استفاده از نرم افزارهای متن باز و رونق کسب و کار مبتنی بر نرم افزارهای متن باز در استان یزد.

حال دوستان با این دید خودشون رو برای جلسه و تصمیم گیریهای بعدی آماده کنند...
به هر حال هدف اصلی ارتقای سطح علمی دوستان و علاقه مندان به متن باز است

همیشه موفق باشید.
خارج شده است
sadeqn
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 05 شهريور 1387,ساعت 12:03:58 »

با سلام
آقا صادق ‍‍پیشنهاد خوبی است اما فکر اینجاشم کردی که گرفتن سالن پول می خواد و برای لاگی که هنوز درامد ندارد و بیشترین هزینه آن را اسپانسرهای آن تقبل می کنند این امکان وجود نداشته باشد سالن را وقت بیشتری اجاره کند.

به نظر من هر که مشکلی دارد باید در یزدلاگ اعلام کند بعد افرادی که دوست دارند حضوری کمک کنند اعلام آمادگی نموده و در یک مکانی همچون پارک یا دفتر کاری فرد بیایند و مشکلات همدیگر را حل کنند.

حالا سر جاش بحث می شود کرد ولی الان وقت انکار را ندارم
فعلا باید برنامه ریزی کنم برای جلسه چهارم

در مورد هزینه سالن. لزومی نداره که حتما سالن پارک فناوری باشه. هر جا می‌شه این کار را کرد (ما قبلا جلساتمون را توی دفتر انجمن سمپاد برگزار می‌کردیم بدون هزینه، چند جلسه هم توی دفتر یه شرکت. الان هم میشه اینطور جاها را پیدا کرد. و البته اگه کسی وقت داشته باشه و پایه باشه می‌شه جاهای به اندازه کافی مناسب را استفاده کرد. مثلا یه جای خوب -احتمالا- می‌تونه طبقه بالای بستنی سالار  یا اینجور جاها باشه که هر کی چیزی که می‌خواد را خودش سفارش بده و اگه تعداد زیاد باشه می‌شه صبحت کرد که اجازه بدن یه چند ساعتی از برقشون برای سیستم‌ها استفاده کنیم!). در مورد درآمد هم باید بگم من هنوز بر این اعتقادم که لاگ نباید محل کسب درآمد باشه!
خارج شده است
sadeqn
کاربر نیمه فعال
**
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 05 شهريور 1387,ساعت 12:12:25 »

سلام و تشکر حضور تمامی دوستان ارجمند

تمامی گفته های دوستان قابل تامل است..
به هر حال اولین اقدام جهت مشارکت بیشتر دوستان در جلسات تقسیم جلسات به دو قسمت بوده است که در ساعت اول مطالب آموزش ارایه خواهد شد و در ساعت بعدی به صورت آزاد تمامی دوستان میتوانند با مشارکت خود جلسه را به پیش ببرند .. مثلا دوستان سیستمهاشون رو میتوانند بیاورند و مشکلاتشون رو حل کنند..

به هر حال از آن خود شما دوستان است امیدواریم با راه حلها و مشارکت شما دوستان حال و هوای جلسات آن گونه باشد که شما میخواهید..

اما اینکه اهداف انجمن چه بوده است در جلسات ابتدایی هیات موسس این اهداف به تصویب رسید:
۱. ایجاد بستر مناسب برای تعامل و تبادل اطلاعات در زمینه نرم افزارهای متن باز به منظور شناخت و تقویت استعدادها و فرصتهای موجود با هدف تقویت بنیه علمی، عملی و فنی علاقه مندان به این عرصه.
۲.  تلاش در جهت توسعه علمی و عملی سیستمهای مبتنی بر لینوکس در صنعت، دولت، دانشگاهها و مصارف خانگی در سطح استان به واسطه تشخیص فرصتها و تبیین رهنمودها و برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط.
۳. تلاش در جهت دستیابی به مرجعیت علمی و فنی در زمینه نرم افزارهای متن باز مبتنی بر لینوکس در استان یزد به منظور شکل دهی و ساماندهی به مسیر گسترش نرم افزارهای متن باز در استان.
4. تلاش در جهت بسط و گسترش فرهنگ استفاده از نرم افزارهای متن باز و رونق کسب و کار مبتنی بر نرم افزارهای متن باز در استان یزد.

حال دوستان با این دید خودشون رو برای جلسه و تصمیم گیریهای بعدی آماده کنند...
به هر حال هدف اصلی ارتقای سطح علمی دوستان و علاقه مندان به متن باز است

همیشه موفق باشید.

اول ممنون از لرد که به شفاف شدن کمک کرد. در مرحله دوم می‌خواهم بگم من با بند ۳ مشکل دارم. در اصل با قسمت اولش! من ممکنه تلاش کنیم که بهترین باشیم اما جامعه متن باز جامعه متمرکزی نیست که بخواهیم یه جایی را تبدیلش کنیم به قطب متن باز! خیلی از پرژه‌های متن‌باز در بستر اینترنت و با مشارکت افراد از اطراف دنیا شروع می‌شه، شکل می‌گیره و جلو می‌ره.
یه چیز دیگه هم اینه که باید تلاش کنیم عامه کاربران رایانه با چیزی به نام لینوکس آشنا بشوند.
یه انتقاد کلی هم در مورد اهداف داشتم که این اهداف بیشتر به گروه دوستداران نرم‌افزارهای متن باز میخوره تا به کاربران لینوکس! البته منافانی نداره اما در کروه کاربران لینوکس باید اولویت روی لینوکس باشه و طبیعتا متن‌بازها یه بخش بزرگ از دنیای لینوکس هستند -و نه لزوما همه‌اش- )
خارج شده است
lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 244

تشكر
-اهدا شده: 198
-دريافت شده: 157

« پاسخ #12 : 06 شهريور 1387,ساعت 07:10:41 »

با سلام و تشکر از آقای نقاش زاده

در مورد لینوکس و نرم افزارهای متن باز فکر کنم همون شعار Gnu Not Linux (Gnu 's not unix) موید همین مطلب باشه که وقتی از لینوکس صحبت میکنیم در اصل از گروهی از نرم افزارهای متن باز نام میبریم که لینوکس عزیز نقطه تمرکز تمام اونهاست..

در مورد قطب علمی شاید خیلی کلاسیک شده ... اما هدف اینه که انجمن جای متخصصین و حرفه ای ها و دوستاران و علاقه مندان این عرصه باشه.. مشاوره در امر متن باز یکی از کارهای تعریف شده لاگها در سرتاسر دنیا میباشد.. در نتیجه داشتن اینطور هدفی که با حرکتی مناسب و تجمیع افکار بکر بتوانیم فراسوی حرکت IT را برای همگان روشن کنیم و مخزنی از بهترین مقالات را فراهم کنیم فکر میکنم همان بشود که گفته شد..
خوب این کار هم مانند تمام متن بازها خود جوش و به صورت پراکنده اداره میشه

باز هم تشکر
موفق باشید
« آخرين ويرايش: 06 شهريور 1387,ساعت 09:04:04 توسط lord.t » خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :