سلام و تشکر حضور تمامی دوستان ارجمند
تمامی گفته های دوستان قابل تامل است..
به هر حال اولین اقدام جهت مشارکت بیشتر دوستان در جلسات تقسیم جلسات به دو قسمت بوده است که در ساعت اول مطالب آموزش ارایه خواهد شد و در ساعت بعدی به صورت آزاد تمامی دوستان میتوانند با مشارکت خود جلسه را به پیش ببرند .. مثلا دوستان سیستمهاشون رو میتوانند بیاورند و مشکلاتشون رو حل کنند..
به هر حال از آن خود شما دوستان است امیدواریم با راه حلها و مشارکت شما دوستان حال و هوای جلسات آن گونه باشد که شما میخواهید..
اما اینکه اهداف انجمن چه بوده است در جلسات ابتدایی هیات موسس این اهداف به تصویب رسید:
۱. ایجاد بستر مناسب برای تعامل و تبادل اطلاعات در زمینه نرم افزارهای متن باز به منظور شناخت و تقویت استعدادها و فرصتهای موجود با هدف تقویت بنیه علمی، عملی و فنی علاقه مندان به این عرصه.
۲. تلاش در جهت توسعه علمی و عملی سیستمهای مبتنی بر لینوکس در صنعت، دولت، دانشگاهها و مصارف خانگی در سطح استان به واسطه تشخیص فرصتها و تبیین رهنمودها و برگزاری دورههای آموزشی مرتبط.
۳. تلاش در جهت دستیابی به مرجعیت علمی و فنی در زمینه نرم افزارهای متن باز مبتنی بر لینوکس در استان یزد به منظور شکل دهی و ساماندهی به مسیر گسترش نرم افزارهای متن باز در استان.
4. تلاش در جهت بسط و گسترش فرهنگ استفاده از نرم افزارهای متن باز و رونق کسب و کار مبتنی بر نرم افزارهای متن باز در استان یزد.
حال دوستان با این دید خودشون رو برای جلسه و تصمیم گیریهای بعدی آماده کنند...
به هر حال هدف اصلی ارتقای سطح علمی دوستان و علاقه مندان به متن باز است
همیشه موفق باشید.
اول ممنون از لرد که به شفاف شدن کمک کرد. در مرحله دوم میخواهم بگم من با بند ۳ مشکل دارم. در اصل با قسمت اولش! من ممکنه تلاش کنیم که بهترین باشیم اما جامعه متن باز جامعه متمرکزی نیست که بخواهیم یه جایی را تبدیلش کنیم به قطب متن باز! خیلی از پرژههای متنباز در بستر اینترنت و با مشارکت افراد از اطراف دنیا شروع میشه، شکل میگیره و جلو میره.
یه چیز دیگه هم اینه که باید تلاش کنیم عامه کاربران رایانه با چیزی به نام لینوکس آشنا بشوند.
یه انتقاد کلی هم در مورد اهداف داشتم که این اهداف بیشتر به گروه دوستداران نرمافزارهای متن باز میخوره تا به کاربران لینوکس! البته منافانی نداره اما در کروه کاربران لینوکس باید اولویت روی لینوکس باشه و طبیعتا متنبازها یه بخش بزرگ از دنیای لینوکس هستند -و نه لزوما همهاش- )