محمد علی عاقلی
مدیر انجمن ها
کاربر جدید

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 46
تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 24
|
 |
« پاسخ #15 : 09 اسفند 1386,ساعت 12:23:01 » |
|
بله میشه. (ان شاالله اگر کارم اجازه بده)
من اینکار رو در محیط کاملا متنی انجام دادم. با Shell Script
میشه تو یه محیط محاوره ای اطلاعات مربوط به پارتیشن بندی، نظیر همون چیزهایی که خود دستور fdisk از کاربر میگیره، البته بصورت دسته بندی شده و راحتتر، از کاربر بگیریم، توی یه فایل ذخیره کنیم، بعد به عنوان پارامتر ورودی بدیمش به دست دستور fdisk و ادامه ماجرا ...
به هر حال در خدمتیم. برای نوشتن Installer، خیلی چیزهای دیگه هم مهم هست. معمولا این کار آخرین قدم ساختن یک نگارش جدیده. اون موقع همه چیز مشخص شده و آدم میدونه دقیقا چی میخواد.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 810
تشكر
-اهدا شده: 289
-دريافت شده: 262
|
 |
« پاسخ #16 : 10 اسفند 1386,ساعت 13:00:01 » |
|
سلام و با تشکر از شما  من توزیع آمده کردم روی هاردم است فقط گیر این برنامه نصب هستم  می شود برنامه نصب گرافیکی مثل توزیع فدورا و ... داشته باشیم  یا فقط تنها یک شل اسکریپت داریم؟ 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
یا مهدی ادرکنی پایگاه تخصصی شبکه و وایرلس www.iranwireless.irدوستان برای تقویت این پایگاه هم همکاری نمایند.
|
|
|
محمد علی عاقلی
مدیر انجمن ها
کاربر جدید

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #17 : 11 اسفند 1386,ساعت 16:29:17 » |
|
کاری که من انجام دادم فقط شل اسکریپت هست. با محیط گرافیکی و اینها حال نمیکنم  (بین خودمان بماند، چند دفعه سعی کردم. خیلی سخت بود، بی خیالش شدم) خلاصه اگر با محیط زمخت متنی حال میکنید، ما در خدمتیم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #18 : 11 اسفند 1386,ساعت 20:34:20 » |
|
سلام خواهش می کنم مهندس جان ما خودمان هم با شل حال می کنیم چه کار کنم که دیگران .... ولی بازم به قول قدیمی ها کاچی به از هیچی است ......  اگر براتان مقدور است یادم بدین. ممنون می شوم. انشا ا... خدا صد دیسترو در دنیا و صد هزار لینوکس کار در آخرت به شما عطا کند..... 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
یا مهدی ادرکنی پایگاه تخصصی شبکه و وایرلس www.iranwireless.irدوستان برای تقویت این پایگاه هم همکاری نمایند.
|
|
|
محمد علی عاقلی
مدیر انجمن ها
کاربر جدید

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #19 : 13 اسفند 1386,ساعت 13:56:51 » |
|
ان االله با این دعایی که کردید، یه دفعه شیطونکهای BSD با اون نیزه های سه سرشون به سراغم نیان  باید همو ببینیم. گفتنش خیلی وقت میبره نمیشه اینجا نوشت. با من تماس بگیرید 6280628 پیشگامان امن افزار
|
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #20 : 14 اسفند 1386,ساعت 00:36:01 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
محمد علی عاقلی
مدیر انجمن ها
کاربر جدید

آفلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #21 : 15 اسفند 1386,ساعت 10:57:44 » |
|
تماس بگیرید با هم هماهنگ کنیم
در اولین فرصت.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #22 : 15 اسفند 1386,ساعت 21:28:47 » |
|
قابل توجه عزیزانی که می خواهند یک توزیع برای خودشان درست کنند انشاا... به زودی مطالب آموزشی ساخت یک توزیع با تجربیات خودم در انجمن می گزارم البته منبع اصلی آن کتاب linuxfromscratch 6.3 است که از مسیر زیر می توانید بگیرید http://www.linuxfromscratch.org/lfs/downloads/6.3/LFS-BOOK-6.3.pdf  هرکه مخالف است و یا نظری دارد بنویسد 
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #23 : 17 اسفند 1386,ساعت 21:34:03 » |
|
برای آشنایی با نحوه ساخت یک توزیع لینوکس به موضوع راه اندازی شده در گروه عنوانی نرم افزار تاپیک لینوکس از ابتدا مراجعه کنید <<<<<<<<<<<<<<<<<< http://yazdlug.org/forum/index.php/topic,118.msg572/topicseen.html#msg572 >>>>>>>>>>>>>>>>>
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 20 اسفند 1386,ساعت 00:57:10 توسط sms »
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #25 : 04 ارديبهشت 1387,ساعت 15:10:12 » |
|
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #26 : 12 خرداد 1387,ساعت 12:30:38 » |
|
توزیع 2008.1 badgir به صورت live cd براساس LFS-LiveCD Project آماده شد. این توزیع قابل نصب بوده و به صورت کاملا حداقل (بر اساس کتاب linux from scratch نسخه ۶٫۳) است و از نصب پکیج های اضافی خودداری گردیده است. این توزیع دارای یک برنامه سریع نصب برای ۴ پارتیشن است. این توزیع برای نصب قابلیت انعطاف ندارد و تقریبا برای افراد لینوکس کار در حد متوسط و حرفه ای ساخته شده است. برنامه نصب به صورت اسکریپت بوده و قبل از نصب قابلیت تغییر توسط کاربر حرفه ای است. قسمت live cd آن بر اساس تغییر در دیسک زنده آماده LFS است. و قسمت برنامه نصب کاملا تنظیم شده براساس سلیقه بنده است. کرنل آن ۲٫۶٫۲۲٫۵ بوده که قابلیت ارتقا بعد از نصب را دارا می باشد. اکثریت ماژول های کرنل به صورت فعال یا نیمه فعال است. و تقریبا تمامی سخت افزارهای جهان و سیستم فایلهایی که در کنار آن نصب می شود را می تواند بشناسد و نیازی به فعال سازی کرنل ندارد. حجم توزیع بعد از نصب کمتر از ۶۰۰ مگابایت است.
این توزیع در صورت اجازه مدیران یزدلاگ در مجمع عمومی که در ۳ تیر برگزار می شود به نمایش در می آورم.
|
|
|
|
مجيد تجمليان
مدیر انجمن ها
کاربر نیمه فعال

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 97
تشكر
-اهدا شده: 91
-دريافت شده: 56
|
 |
« پاسخ #27 : 18 خرداد 1387,ساعت 14:49:18 » |
|
پيشنهاد ميكنم اسم آن به صورت bAdgir باشد تا هم صداي آ درست تلفظ شود و هم كم كم بتواند به صورت يك نام خاص (مثل mazDA) مطرح شود.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
SAEJ
کاربر نیمه فعال

آفلاین
جنسيت : 
تعداد ارسال: 95
تشكر
-اهدا شده: 91
-دريافت شده: 33
|
 |
« پاسخ #28 : 03 تير 1387,ساعت 21:57:24 » |
|
سلام من می خواهم با اجازه ی دوستان محیط KDE توزیع بادگیر را بر عهده بگیرم. خواهشمند هستم در این راستا اینجانب را راهنمایی نمایید.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
فرزند هنر باش نه فرزند پدر.....فرزند هنر زنده کند نام پدر را
SAEJ
|
|
|
SMS
کاربر دائمی

آنلاین
جنسيت : 
تشكر
|
 |
« پاسخ #29 : 03 تير 1387,ساعت 22:57:35 » |
|
با سلام خوشحال می شوم دوستان برای ارتقا این توزیع می خواهندبه بنده کمک کنند آقای عمادی جمالی شما اگر بتوانید مطلبی درباره این که KDE به چه پیش نیازهایی محتاج است و چه سرویس ها و پکیج هایی را نیاز دارد خوب است. ( اگر بتوانید kde را برای گویش یزدی هم ترجمه کنید خوب است ، یزدی هم نشد می شود زبان تهرانی ها را هم تحمل کرد) واقعا از اینکه دوست دارید به این توزیع کمک کنید ممنونم و امید وارم خداوند توفیق روز افزون را به شما عنایت فرماید.
اگر دوستان یزد لاگ یک بخشی در باره این توزیع باز کنند و نیز با دیگر دوستان همراه و همگام شویم و کارگروه بادگیر را راه اندازیم بسیار عالی است در یک جلسه حضورا باهم به گفتگو بپردازیم و مسئولیتها تقسیم شود بهتر است.
مثلا از هم اکنون آقای عمادی روی پروژه KDE آن و اگر آقای L0pht افتخار دهند در قسمت امنیت و selinux و سرویسهای شبکه و نیز اگر آقایان pine و lord.t بنده را قابل بدانند در بخش نیازهای سرور و توزیع سروری بادگیر بنده را یاری نمایید بسیار ممنون می شوم. دوستان دیگر یزد لاگ نیز مخصوصا دوستانی که دستی هم در برنامه نویسی دارند اگر در ترجمه محیط های گرافیکی برای ایجاد این دیسترو به زبان یزدی بنده را یاری نمایند بسیار ممنون می شوم. و یک خواهش از مهندس تجملیان به عنوان پیر ریش سفیدمان دارم که هماهنگی بین بخشها و تقسیم کار را بر عهده بگیرند تا با تجاربی که در مباحث کار گروهی دارند برای استحکام پایه کار هماهنگی های لازم و ئشتیبانی لازم را انجام دهند. بنده کوچیک تمامی عزیزان یزدلاگ بویژه سرورانی که نام آن ها ذکر شد هستم.
لازم به ذکر می باشد این توزیع یک پروژه دوره لیسانس می باشد. که دوباره ریزه کاری های آن می تواند پروژه خوبی با شد برای دانشجویانی که دنبال پروژه های نو و آب دار هستند باشد و نیز قابل توجه اساتید دانشگاه بویژه استاد خودم که همیشه پشتیبان و راهنمای بنده در امر لینوکس بوده و هستند با تشکر فراوان
|
|
|
|
|