انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد
18 شهريور 1387,ساعت 01:53:05 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: كدام موضوع لينوكس شما را بيشتر جذب ميكند؟

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: پیشنهادات، طوفان ایده‌ها(brain storming)  (دفعات بازدید: 406 بار)
lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 188

تشكر
-اهدا شده: 168
-دريافت شده: 118

« : 22 خرداد 1387,ساعت 23:07:45 »

سلام
کاربران محترم، این تاپیک در تاریخ ۶ بهمن ۱۳۸۶ در انجمن مدیران با هدف جمع‌آوری و نگهداری ایده‌ها ایجاد گردید تا ایده‌های اولیه دوستان فراموش نشوند.
چنانکه مشاهده میفرمایید تعدادی ایده جمع‌آوری شد که بعضی از آنها عملی و بعضی هنوز عملی نشده است. شما نیز میتوانید در این طوفان ایده‌ها مشارکت کرده و ایده‌های خود را و یا راه‌حلهایی را که برای این ایده‌ها دارید در همین تاپیک مطرح نمایید.

۱- انجام ترجمه های گروهی (مثلا کتاب،‌مقاله) -- lord.t
۲- ساختن distro یزدی (به پیشنهاد دوست عزیزمون sms)  - ن lord.t
۳- امکان تهیه آسان منابع برای علاقمندان به لینوکس از بانک انواع درایور های لینوکسی و توزیع های مختلف لینوکس گرفته تا مجلات و کتابهای ترجمه شده و ... ( ترجیحا به صورت رایگان و با کمک اسپانسر ها ( چیزی شبیه به کاری که اوبونتو برای ارسال سی دی های رایگان به سر تا سر دنیا میکنه البته فقط در استان یزد‌ ) ) -- Alone
۴- برگزاری دوره های آموزش لینوکس و نرم افزارهای متن باز در سطوح مبتدی و حرفه ای ( ترجیحا به صورت رایگان و با کمک اسپانسر ها ) -- Alone
۵- برگزاری گردهمایی ماهانه برای اعضا ( جهت آشنایی بیشتر و... ) -- Alone
۶- در نظر گرفتن تسهیلات برای اعضای فعال ( مثلا همون کارت تخفیف ADSL که پیشگامان قرار بود زحمتش رو بکشه ) -- Alone
۷- ايجاد يك روزنامه اينترنتي كه اعضا بتونن با عضو شدن هر چند روز بكبار يك درس(معرفي يك يا چند دستور) را در ميل باكسشون داشته باشن - Pine
٨- يكنواخت كردن شماره هاي رديف اين متن (يا فارسي يا انگليسي!!) -- تجمليان با تشکر- تغییر به فارسی انجام شد- شماره‌ها بهتره فارسی باشند-- lord.t
٩- انتقال اين متن به انجمن عمومي براي آنكه از نظرات ديگران هم استفاده كنيم. -- تجمليان
١٠- فعال سازي سايت در اسرع وقت -- تجمليان
۱۱- برگزاري مسابقات برنامه نويسي -- lord.t (يكي از راههايي كه GOOGLE براي جذب ابتكارات انجام ميده)
۱۲- راه اندازی wiki- بدینصورت تمامی مقالات در آن ارایه میشودتا همه امکان به روزرسانی و کامل کردن آن را داشته باشند (یک روش برای همکاری گروهی) -- lord.t

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

sms, N.V, zero

براي اين پست, 3 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
sms
کاربر حرفه ای
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 458

تشكر
-اهدا شده: 206
-دريافت شده: 183

« پاسخ #1 : 25 خرداد 1387,ساعت 10:37:44 »

یک پیشنهاد دیگر هم دارم و آن این است که افرادی از انجمن با اجازه از دانشگاه های استان و مدارس متوسطه آموزش و پرورش استان (البته با اجازه از آموزش و پرورش استان) جلسه ای تحت عنوان انقلاب لینوکس یا انقلاب متن باز و لینوکس در آنجا برگزار کنند که افراد را بیشتر با مطالب متن باز آشنا کنیم.

بنده حاضرم حتی به دورترین نقاط استان با هماهنگی قبلی بدون هیچ گونه هزینه ای این کار را انجام دهم.

و نیز با صحبت با شبکه صدا و سیمای استان یک برنامه رایویی و بهتر از آن تلویزیونی در این رابطه راه اندازی کنیم و اساتید ارجمند متنباز به آموزش و معرفی این انقلاب عظیم جهانی بپردازیم.
البته شاید این یک شتر در خواب ....... باشد.
ولی با پشتیانی پارک و استانداری و اسپانسرهای دیگر این کار شدنی باشد.

lord.t

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است

اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

یا مهدی ادرکنی

SMS
N.V
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 56

تشكر
-اهدا شده: 43
-دريافت شده: 47

« پاسخ #2 : 26 خرداد 1387,ساعت 15:24:50 »

یه پیشنهادی که من دارم اینه که سی دی مولتی مدیای آموزش لینوکس (بصورت تصویری) در سطوح مختلف (مبتدی، متوسط و پیشرفته) ایجاد کنیم.
بنظر من با اینکار علاوه بر بیشتر شدن جذابیت لینوکس، می تونه کاربران بیشتری رو به سمت لینوکس بکشونه.

من بعنوان اولین پایه، حاضر به انجام اینکار هستم.... beauty

lord.t

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است

پیام امام خمینی (ره): یک فرد خدمتگزار در جمهوری اسلامی ایران باید؛ در کار او صداقت، در نگاه او محبت و حیا، در اندیشه او خیرخواهی، در رفتار او شادابی، در سکوت او دقت و در تلاش او اخلاص و جدیت باشد.
hmm
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 124

تشكر
-اهدا شده: 29
-دريافت شده: 72

« پاسخ #3 : 26 خرداد 1387,ساعت 20:30:34 »

اینکار قبلا توسط پروژه foss  انجام شده و dvd هاش موجوده
« آخرين ويرايش: 26 خرداد 1387,ساعت 20:42:15 توسط hmm » خارج شده است
lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #4 : 18 تير 1387,ساعت 11:09:00 »

با سلام

يك پيشنهاد ديگه: انتشار مجله علمي در زمينه متن باز...
موفق باشيد
خارج شده است
hmm
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #5 : 18 تير 1387,ساعت 13:33:07 »

پیشنهاد خیلی خوبیه ولی گرفتن مجوز از وزارت ارشاد برای همچین کاری لازمه دوستان اگه کسی تمایل داره پیگیری قضیه رو انجام بده...
خارج شده است
hmm
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 18 تير 1387,ساعت 13:36:26 »

پیشنهاد من : اجرای یکسری پروژه ها کوچک متن باز و تحت لینوکس .
مثلا 1- برنامه چک شخصی 2-برنامه یادآوری قرار ملاقات و روزهای مهم 3-برنامه دفترچه تلفن
گرفیکی بودن و پشتیبانی از زبان فارسی جزء مهمترین شرط هاست.
خارج شده است
sms
کاربر حرفه ای
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 18 تير 1387,ساعت 17:57:49 »

پیشنهاد من کار بر روی همان پروژه بادگیر است و سپس کانفیک کردن آن برای کارهایی که ذکر کردید.

بادگیر قابلیت embeded هم دارد.
خارج شده است

اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلاً

یا مهدی ادرکنی

SMS
RFN
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 118

تشكر
-اهدا شده: 62
-دريافت شده: 48

« پاسخ #8 : 18 تير 1387,ساعت 22:57:11 »

پیشنهاد من اینه که یکی پیگیر این پیشنهاد ها بشه
با وجود این همه طرح ناب و بکر فکر کنم دیگه وقتشه که یه حرکت جدی شروع بشه
تا 2 سال دیگه هم پیشنهاد بدیم اگر عملی نشه چاره ساز نیست
خارج شده است

lord.t
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 19 تير 1387,ساعت 06:29:03 »

با سلام

پیشنهاد من : اجرای یکسری پروژه ها کوچک متن باز و تحت لینوکس .
مثلا 1- برنامه چک شخصی 2-برنامه یادآوری قرار ملاقات و روزهای مهم 3-برنامه دفترچه تلفن
گرفیکی بودن و پشتیبانی از زبان فارسی جزء مهمترین شرط هاست.

پيشنهاد بسيار خوبيه. ميتونيم از پروژه‌هاي موجود و ترجمه آنها نيز استفاده كنيم..

پیشنهاد من اینه که یکی پیگیر این پیشنهاد ها بشه
با وجود این همه طرح ناب و بکر فکر کنم دیگه وقتشه که یه حرکت جدی شروع بشه
تا 2 سال دیگه هم پیشنهاد بدیم اگر عملی نشه چاره ساز نیست
كاملا درسته.. بايد شورع شه
فكر ميكنم اشخاصي كه در همين تاپيك پست زده‌اند و ديگر دوستان دور هم جمع بشيم و استارت كار رو بزنيم.. و يا در همين تاپيك مقدمات كار فراهم بشه تا در جلسه بعدي به صورت جدي شروع  كنيم..

دوستان موافق هستند؟ و يا پيشنهاد ديگري دارند؟

موفق باشيد
« آخرين ويرايش: 19 تير 1387,ساعت 06:33:41 توسط lord.t » خارج شده است
pine
مدیر انجمن ها
کاربر نیمه فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 75

تشكر
-اهدا شده: 59
-دريافت شده: 58

« پاسخ #10 : 19 تير 1387,ساعت 07:42:40 »

علما جمع بشن كلي كار ميشه كرد....
نبايد فقط نظاره گر بود ... 
خارج شده است
sms
کاربر حرفه ای
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 19 تير 1387,ساعت 09:38:45 »

پیشنهاد من ین است که سطح علمی اعضا رو باید ابتدا تقریبا هم سطح کنیم. تا حرف همدیگر رو اول متوجه بشیم سپس بیاییم و شروه به کار کنیم.

اگر کار گروه های مختلفی تشکیل شود. و آن کار گروه ، روی یک مبحث خاص مانور دهد بد نباشد.

هیچ وقت همه نمی توانند در یاد گیری و عشق به مطالب مثل هم باشند. باید ابتدا علایق اعضا را دریابیم سپس برنامه ریزی کنیم.

یک نظر سنجی راه اندازی شده که هر کس موضوعی که بیشتر مورد علاقه اش است عنوان می کند.

با جواب دادن به آن به همدیگر کمک کنیم که آمار موضوعی هر بخش بیشتر است تا بتوانیم بیشترین سطح کاری را دریافته و بهترین کار گروه ها را تشکیل دهیم.

N.V, zero

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است

یا مهدی ادرکنی

SMS
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :