انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد
02 فروردين 1389,ساعت 14:27:29 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: مشارکت کاربران در بروز رسانی وب سایت جامعه کاربران لینوکس استان یزد

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: انتقادات نسبت به گردهمائی 24 اردیبهشت  (دفعات بازدید: 1480 بار)
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 116

تشكر
-اهدا شده: 24
-دريافت شده: 61

« : 26 ارديبهشت 1387,ساعت 15:21:37 »

من به نحوه اداره جلسه لاگ اعتراض دارم

۱. برای من اصلا توجیهی نداره که از آقای X و با عنوان دولتیش دعوت به شرکت در لاگ بشه و وقت جلسه برای شنیدن حرف‌های ایشون تلف بشه. اگر جلسه لاگ متعلق به اعضای اونه برای اینطور مواقعی باید نظر جمع پرسیده شود و اگر نظر جمع موافق بود برای اینکار وقت داده شود.

۲. چرا شروع جلسه لاگ باید به خاطر تاخیر شخص آقای مهندس تجملیان به تاخیر بیافتد؟

۳. به نظر من لاگ هیچ مسوولیتی در قبال استان، کشور و ... ندارد و فقط  فقط در قبال اعضایش مسوول است بنابراین تاکید مرتب بر این موضوع که هدف ما تربیت برنامه‌نویس لینوکسی است بی‌معنا است. ممکن است فعالیت‌ها لاگ این نتیجه را هم داشته باشد اما این نباید جزء هدف‌های لاگ باشد. هر کس در داشتن عقاید و اهداف آزاد است اما برای تعیین هدف لاگ باید جمع به یک نتیجه گروهی برسد.

۴. و از همه مهمتر جو جلسات لاگ باید غیر رسمی باشد. جلسه ۲۴م بسیار رسمی بود. و همونطور که مهندس حسینی گفتند اینطور جلسات خسته کننده (و به نظر من بی‌فایده) است. محل جلسه و فرم نشستن در افزایش رسمیت جلسه هم موثر بود. پیشنهاد من برگزاری جلسه در یک محیط بازتر مثلا یکی از رستوران‌های سنتی است.

۵. بخش مهمی از زمان جلسات لاگ باید برای گفتگوی آزاد اختصاص پیدا کند که این مورد در جلسه دیروز اصلا دیده نشده بود.

۶. همه اعضای لاگ با هم برابرند و هیچکس برابرتر نیست!!! به همین دلیل شروع جلسه با سخنرانی آقای تجملیان اگر به عنوان برنامه‌های سخنرانی لاگ نبوده توجیهی ندارد. در حقیقت چیزی که موجب آزار من در این زمینه بود، ایجاد حس بزرگتر جمع آقای مهندس تجملیان بودند، بود.

این‌ها خلاصه و بخشی از نظرات من بود.  نظر سایر دوستان چیست؟
خارج شده است
sirbijan
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

جنسيت : پسر
تعداد ارسال: 7

تشكر
-اهدا شده: 0
-دريافت شده: 0

« پاسخ #1 : 26 ارديبهشت 1387,ساعت 16:14:46 »

با حرفات موافقم. به نظر من محل جلسه عوض بشه به مراتب بهتره. پشت میز کنفرانسی نشستن و میکروفن داشتن ناخود آگاه جمع را رسمی می کنه، حالا نه لزوما در یک رستوران سنتی برگزار بشه، ولی جایی که کمتر تجملات داشته باشه.
حرف از تجملات شد، من نبودم اول جلسه خودم هم و نمی دونم که اصلا تاخیر افتاده جلسه یا خیر و اگر افتاده واسه آقای تجملیان بوده و یا خیر! منتها خوب به دلیل فضای رسمی جلسه و خوب بزرگتر بودن ایشون و ناخودآگاه پستهایی که دارن، خوب این حالت برابرتر واسشون لحاظ شد اونجا. فکر می کنم اگر مکان جلسه همون جایی غیر رسمی تر و به قول اجنبی ها friendly تر باشه، این مساله هم کمتر می شه.
بابت تقسیم زمانی جلسات خوب من کاملا اعتقاد دارم باید قبل از جلسه آینده یک تصمیمی در این مورد گرفته بشه و یک ذره راجع به زمانبندی صحبت بشه، جلسه قبلی  ایرادی برش وارد نیست چون اولین جلسه مشترک بود، ولی خوب 100 درصد باید هم همینطور باشه. نه فقط زمان آزاد، بلکه در مورد کار گروهها هم بحث بشه، چون اگر قرار باشه هر جلسه راجع به لینوکس چیست صحبت بشه و مرگ بر ویندوز و این چیزها، واقعا من یکی علاقه ای به اومدن ندارم. من کماکان فکر می کنم موضوع سخنرانی ها نباید بصورت سریالی باشه، مثلا آموزش C در 10 جلسه راجع بهش صحبت بشه و اگر هم اینقدر علاقه مند C داریم مثلا در کار گروه خودش مطرح بشه. همینطور آموزش Linux هم معنی نداره به نظرم چون باز هم قضیه سریالی می شه و باید در کار گروه خودش باشه. جلسه قبلی حالت کنفرانس بود، نه اینکه اعضاء تو هم وول بخورن و تعامل داشته باشن! باید راجع به مدیریت جلسات صحبت کرد.
من هم موافقم که لاگ مسئولیتی در قبال کشور و ... نداره و اینکه بخوایم یزد را بکنیم مرکز لینوکس کشور، نه هیچ ربطی به لاگ داره و نه اگر هم داشت (که نداره!) به نظرم حرف منطقی باشه چرا که همین الان تهران با این همه کله گنده توش هست و خیلی راحت بگم، گذشته از قدرتهای والای انسانی که اگر آدم بخواد میتونه هواپیما را با نگاه کردن بهش و با چشم تو هوا نگه داره، این کار عملی نیست! هدف جالبی نیست، من به پیشرفت شخصی بسیار معتقدم، هر شخص در جهت خود سازی تلاش کنه، نا خودآگاه جامعه میره بالا.

در کل از جلسه قبل راضیم، خوب بود با توجه به اینکه جلسه اول بود، با صحبت کردن و مشخص کردن قوانین اداره جلسه قطعا به اونی که باید باشه می رسیم. فعلا فکر می کنم اولویت با این باشه که اولا مکان جلسه را عوض کنیم، بعلاوه جلسه ای قبل از جلسه لاگ بعدی جهت مشخص کردن نحوه مدیریت بزاریم. لازم هم نیست این جلسه مخفی باشه و فقط اعضاء خاصی دعوت بشن، در هر 2 لاگ گفته میشه که هر که دوست داره بیاد، خوب طبعا کسایی که اهمیت میدن میان!
« آخرين ويرايش: 26 ارديبهشت 1387,ساعت 16:18:03 توسط sirbijan » خارج شده است

انسان نقطه ای است بین دو بی نهایت. بی نهایت لجن و بی نهایت فرشته. بنگر به طرف کدام یک می روی!
دکتر شریعتی
ata
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
-اهدا شده: 19
-دريافت شده: 9

« پاسخ #2 : 26 ارديبهشت 1387,ساعت 17:43:35 »

با سلام
من هم بادوستان موافقم ویه چیزی بگم :
من نمی دونم چرا شرکت ها باید تو این جلسات شرکت داشته باشن؟
منظورم این نیست که شرکتی حق نداره باشه منظورم اینه  که این لاگ واسه تفریح شرکت ها نیست که می خوان ازش پول در بیارن لاگ واسه کسب اطلاعات در زمینه لینوکسه وگرنه اگه این طور بودکه ما خودمون مگه چلاغ بودیم یا شرکت نداشتیم که حالا یه شرکت معتبر یزدی می خواد لینوکس رو تو کل کشور گسترش بده و یزد رو بکنه قطب لینوکس کشور؟(من می گم مدیر شرکت بیاد،معاون بیاد و تمام شرکت بیان ولی اسم شرکت نیاد)
من می گم تو این لاگ هیچ کس از کس دیگه ای بالاتر نیست مگر در زمینه علمی که اونم ما واسه همین دور هم جمع می شیم که با کمک هم به گسترش لینوکس کمک کنیم
من که اصلا از لینوکس سر درنمی آرم و فقط به خاطر این اومدم لاگ که به اطلاعات لینوکسیم اضافه کنم.
خارج شده است

۱- شاید امروز اون روزی باشه که منتظرش بودی
۲- اگه یه موقع به یه در بسته خوردی که قفل بزرگی داشت با خودت فکر نکن که نمی تونی چون اگه قرار بود که نتونی به جای این در، دیوار بود.
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #3 : 26 ارديبهشت 1387,ساعت 18:53:33 »

یه چیز دیگه! این پیشگامان چی شد تبلیغ کرد این وسط؟
چی به لاگ داده این پیشگامان برای تبلیغات چند طرفه‌اش؟؟؟  at-wits-end
خارج شده است
hmm
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 181

تشكر
-اهدا شده: 42
-دريافت شده: 85

« پاسخ #4 : 26 ارديبهشت 1387,ساعت 20:32:58 »

دوستان سلام
من آقای مهندس تجملیان را دورادور میشناسم اگه نگم اولین حتماْ جزء اولینها تو استان یزد بودند که لینوکس کار میکردند و تو اون جلسه شاید از همه ارجح تر.
زیاد سخت نگیرید . مهم استفاده از تجربیات همدیگه هست .

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

SMS, A1one

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
A1one
محمد حسین منتظری
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 162

تشكر
-اهدا شده: 66
-دريافت شده: 88

« پاسخ #5 : 26 ارديبهشت 1387,ساعت 22:03:55 »

با اجازه اعضای دیگه یزد لاگ تنها جهت پاسخگویی به یک دلسوز یزد لاگ ( انشاالله ) و جهت رفع شبهات کاربر sadeqn که شاید سوالات ایشون سوالات اعضا دیگری هم باشه تا اونجایی که اطلاع دارم پاسخ سوالاتتون رو میدم

من به نحوه اداره جلسه لاگ اعتراض دارم

ممنون از اینکه اعتراضتون رو بیان کردید، انشالله که اگر اشکالی هست با کمک شما رفع بشه و همه با هم در جهت توسعه فرهنک استفاده از نرم افزارهای متن بازقدم برداریم

۱. برای من اصلا توجیهی نداره که از آقای X و با عنوان دولتیش دعوت به شرکت در لاگ بشه و وقت جلسه برای شنیدن حرف‌های ایشون تلف بشه. اگر جلسه لاگ متعلق به اعضای اونه برای اینطور مواقعی باید نظر جمع پرسیده شود و اگر نظر جمع موافق بود برای اینکار وقت داده شود.

شما که لطف کردید و همه چیز رو گفتید، کاش منظورتون از آقای X رو هم میگفتید تا بهتر بتونیم به مشکل رسیدگی کنیم، ولی اگر منظورتون از آقای X همون آقای X هست باید بگم همون آقای X به اصرار بسیاری از اعضای لاگ تشریف آوردند و وجود ایشون با تجربیات گرانبهایی که دارن در یزد لاگ یک نعمته، شما هم به عنوان یکی از اعضای لاگ حق دارید که نظرات خودتون رو بیان کنید و اگر با موضوعی موافق نیستید با اون مخالفت کنید، اگر احساس کردید که اکثریت اعضا شنیدن حرف های آقای X رو وقت تلف کردن میدونن بهتر بود همونجا این موضوع رو مطرح میکردید تا رای گیری بشه، ضمن اینکه این اولین جلسه مشترک هر دو لاگ بود و اینگونه صحبت ها برای جلسه اول لازم بود

۲. چرا شروع جلسه لاگ باید به خاطر تاخیر شخص آقای مهندس تجملیان به تاخیر بیافتد؟

شروع جلسه لاگ به دلیل تاخیر شخص آقای مهندس تجملیان به تاخیر نیفتاد، جلسه چند دقیقه بعد از اومدن ایشون شروع شد، تاخیر به این دلیل بود که هنوز اعضای زیادی به جلسه نیومده بودن و دوستان دیگه هم در حال تنظیم ویدیو پروژکتور و... بودن

۳. به نظر من لاگ هیچ مسوولیتی در قبال استان، کشور و ... ندارد و فقط  فقط در قبال اعضایش مسوول است بنابراین تاکید مرتب بر این موضوع که هدف ما تربیت برنامه‌نویس لینوکسی است بی‌معنا است. ممکن است فعالیت‌ها لاگ این نتیجه را هم داشته باشد اما این نباید جزء هدف‌های لاگ باشد. هر کس در داشتن عقاید و اهداف آزاد است اما برای تعیین هدف لاگ باید جمع به یک نتیجه گروهی برسد.

درسته، باید جمع به نتیجه برسه، اگر هم شخصی این صحبت ها رو کرده به عنوان پیشنهادات و افکار و عقاید خودش اونها رو مطرح کرده، همونطور که شما آزادید تا پیشنهادات و افکار و عقاید خودتون رو مطرح کنید

۴. و از همه مهمتر جو جلسات لاگ باید غیر رسمی باشد. جلسه ۲۴م بسیار رسمی بود. و همونطور که مهندس حسینی گفتند اینطور جلسات خسته کننده (و به نظر من بی‌فایده) است. محل جلسه و فرم نشستن در افزایش رسمیت جلسه هم موثر بود. پیشنهاد من برگزاری جلسه در یک محیط بازتر مثلا یکی از رستوران‌های سنتی است.

این مورد رو کاملا موافقم، ولی وقتی جمعیت یه خورده زیاد میشه باید کاری کرد که کنترل جمع از دستمون خارج نشه، رسمیت جلسه 24 اردیبهشت به دلیل این بود که اولین جلسه مشترک بین دو گروه بود و بسیاری از افراد برای اولین بار بود که در جلسه یه لاگ شرکت میکردن حتی خیلی ها مثل آقای مهندس تجملیان و ... تلاش زیادی برای صمیمی تر کردن جمع کردند، انشاالله در جلسات بعدی جو صمیمی تر خواهد شد، در مور مکان، هتل سنتی تا وقتی میتونه یه مکان مناسب باشه که جمع حد اکثر ده نفر باشه ولی یه جمع 80 نفری چی؟ فکر کنم باید یه تالار براش بگیریم هزینه هاش رو کی تامین میکنه؟ خب پارک علم و فناوری که لطف کرده بود و سالن رو رایگان در اختیار یزد لاگ قرار داده بود (دست آقای مهندس حسینی به خاطر زحماتش درد نکنه ) اگر مکان بهتری برای یک جمع ( احتمالا جلسه بعد 100 نفری ) پیدا کردید حتما در میون بگذارید تا برای جلسه بعد هماهنگی ها انجام بشه ( فکر هزینه هاش هم باشید )

۵. بخش مهمی از زمان جلسات لاگ باید برای گفتگوی آزاد اختصاص پیدا کند که این مورد در جلسه دیروز اصلا دیده نشده بود.

جلسه دقیقا یک ساعت از زمانی که براش تعیین شده بود بیشتر شد، قبلا تو برنامه ها پیش بینی شده بود ولی چون زمان کم بود ازش صرفنظر شد، انشالله در جلسات بعدی حتما برای گفتگوی آزاد زمانی گذاشته خواهد شد

۶. همه اعضای لاگ با هم برابرند و هیچکس برابرتر نیست!!! به همین دلیل شروع جلسه با سخنرانی آقای تجملیان اگر به عنوان برنامه‌های سخنرانی لاگ نبوده توجیهی ندارد. در حقیقت چیزی که موجب آزار من در این زمینه بود، ایجاد حس بزرگتر جمع آقای مهندس تجملیان بودند، بود.

شما با آقای مهندس تجملیان مشکلی دارید یا اینکه کلا منظورتون اینکه اول جلسه هیچ کس نباید بحث رو شروع میکرد و...؟ آقای مهندس تجملیان از بزرگان آی تی یزد هستند و وجود ایشون در یزد لاگ یک نعمته، خب مشکلی نیست که! جلسه بعد شما شروع کنید

این‌ها خلاصه و بخشی از نظرات من بود.  نظر سایر دوستان چیست؟

ممنون از اینکه نظراتتون رو گفتید تا اگر شبهه ای هست پاسخ داده بشه، من در حد دانش اندک خودم پاسخ دادم، اگر باز هم جای شبهه ای براتون مونده بفرمایید تا دوستان دیگه ای که اطلاعاتشون از من بیشتره جوابگوی شما باشن
ضمنا کاربر عزیز sadeqn هر چی یه جلسه بزرگتر باشه و افراد شرکت کننده در اون بیشتر باشن کارهای هماهنگی و... مشکل تر و بیشتر میشه و به افراد بیشتری نیاز داره، خوشحال میشیم جلسه بعدی در کنار هم تدارک جلسه رو ببینیم

یه چیز دیگه! این پیشگامان چی شد تبلیغ کرد این وسط؟
چی به لاگ داده این پیشگامان برای تبلیغات چند طرفه‌اش؟؟؟  at-wits-end

انشالله به زودی صفحه مخصوص حامیان یزد لاگ با ذکر موراد حمایت شده راه اندازی خواهد شد تا برای کاربران شبهه ای وجود نداشته باشه و افرادی هم که میخوان به جمع حامیان یزد لاگ بپیوندن سریع تر به مقصودشون برسن
در مورد حامیان این جلسه باید بگم، شرکت پیشگامان 100 عدد کارت تخفیف ADSL رو به کاربران فعال انجمن های یزد لاگ هدیه داد، همچنین دفترچه هایی که از طرف شرکت پیشگامان توزیع شد دو ساعت اینترنت رایگان باهاش بود، پارک علم و فناوری سالن اجتماعات و اینترنت برای دانلود اوبونتو و امکان چاپ پوسترهای گردهمایی رو به صورت رایگان در اختیار یزد لاگ گذاشت، در رابطه با پذیرایی علاوه بر زحمتی که آقای هومند کشیدن ( این قسمت رو هنوز نمیدونم پارک علم و فناوری تقبل کرده بود یا یزد تکفا )، شرکت آفتاب جاوید پارس کار اطلاع رسانی و هماهنگی های قبل و بعد از جلسه رو به عهده داشت، شرکت سامانه های هوشمند ایما گستر سی دی ها رو به صورت رایگان ارایه داده بود و شرکت آفتاب جاوید پارس با کمک پارک علم و فناوری کار رایت سی دی ها رو انجام داده بود، آقای نقاش زاده، هومند، باقری، حاجی مرادی، جعفریان، صدر و ساداتی و بسیاری از دوستان دیگه زحمت آماده سازی و ارایه مطالب رو کشیدن ( اگر اسم کسی رو نگفتم ببخشید چون افراد زیاد بودن فراموش کردم ) همچنین شرکت دیبا فضای اینترنتی رو به صورت رایگان در اختیار یزد لاگ قرارداده و شرکت آفتاب جاوید پارس کار طراحی و پشتیبانی وب سایت، انجمن و اتاق های گفتگوی آنلاین جامعه کاربران لینوکس استان یزد رو به صورت رایگان به عهده گرفته

hmm, SMS

براي اين پست, 2 كاربر تشكر كرده اند
« آخرين ويرايش: 26 ارديبهشت 1387,ساعت 22:19:20 توسط A1one, علت: تصحیح اشتباه تایپی » خارج شده است
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #6 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 00:51:47 »

منظور من از آقای x آقای پوروستایی بود. به نظر من قبل از اینکه یکی را دعوت کنند (با اصرار یا بی اصرار!) باید با لاگ  (لاگ یعنی جلسه عمومی لاگ) صحبت می‌شد.
من هنوز لزوم صحبت‌های آقای پورروستایی را متوجه نشدم؟ میشه توضیح بدین چه فایده‌ای داشت؟

در مورد تاخیر، با توجه به شنیده‌های من، منتظر آقای تجلمیان بودند (حالا از شانس بد آقای تجملیان این سری انتقادها همش نمونه عملیش میخوره به ایشون) باید توجه داشت که وقت همه به یه اندازه محترمه. کوچیک و بزرگ، پیش کسوت و پس کسوت هم نداره

اینکه گفتید همه آزادند که حرف‌هاشون را بزنند را اصلا قبول ندارم. وقتی یه عده برنامه‌ریزی کنند و تلاش کنند که کنترل برنامه هم از دستشون در نره، این چطور میشه گفت که هر کی خواست حرف بزنه؟ اصلا کسی فرصت میکنه که حرف بزنه؟

در مورد تعداد افراد و محل جلسه. ما و دوستان چند سالی است که جلسات ماهیانه داریم و تعدادمون از ۲۰ تا ۶۰ نفر در ماه‌های مختلف متغیره. محل جمع‌شدنمون هم یکی از رستوران‌های سنتی یزده. هر کسی میاد اگه خواست چیزی می‌خوره و بعد سهم خودش را حساب می‌کنه و میره. نه هزینه خاصی داره نه برنامه‌ریزی خاصی می‌خواهد نه هیچی! این از راه‌حل اول که تجربه شده و عملی هم هست. راه حل دوم هم اینه که بجای اینکه به عنوان اسپانسری بیان خدمات و محصولاتشون را بفروشند، یه جا برای دو سه ساعت در ماه در اختیار لاگ قرار بدهند. به همین سادگی! این راه حل دوم. راه حل‌های دیگه‌ای هم هست.
در مورد تعداد افراد امیدوارم که تعداد زیاد بشه. ولی تجربه نشون داده که زیاد شدن ممکنه توی یکی دو جلسه اول باشه ولی بعدش افت می‌کنه و بعد از یه مدت آروم آروم دوباره رشد می‌کنه.

گفتگوی آزاد مهمترین بخش هر نشست لاگ است و گرنه میشه یه سری همایش و کنفرانس ماهانه نه لاگ. به نظر من هر کدوم از بخش‌ها را که حذف می‌کردند و به جاش زمانش را اختصاص می‌دادن به صحبت آزاد بسیار پسندیده‌تر بود.

روال جلسات باید از قبل مشخص بشه. معلوم بشه کیا می‌خوان یه موضوع بگن (در زمانی کوتاه مثلا در حد ۱۰ دقیقه) که هم خسته‌کننده نباشه و وقت برای پرسش و پاسخ و گفتگو باشه. در جلسه اول می‌شد در شروع جلسه بلند و واضح از همه پرسید کسی مطلبی برای ارائه داره یا نه و مطلبش چقدر زمان‌بر خواهد بود. بعد یه نفر (مثلا آقای تجملیان یا حسینی یا منتظری یا ...) زمان‌ها را هماهنگ می‌کردند که همه بتوانند صحبت کنند. در شروع جلسه حتی اعلام نشد که  جلسه سقف زمانی دارد و ....

در بزرگی آقای مهندس تجلمیان در بخش آی‌تی یزد که شکی نیست اما جلسه لاگ جای کوچیکی و بزرگی نیست. همه برابرند و هیچکس برابرتر نیست. حداقل تا وقتی که آیین‌نامه‌ای برای تعیین این بزرگی توسط لاگ مشخص نشده است.

به نظر من باید لاگ تصمیم بگیره که با چه شرایطی یکی می‌تونه حامی لاگ باشه. اینکه هر کسی خواست یه دفترچه خودکار بده و بشه حامی لاگ که مسخره است. برید NYLUG یا SVLUG را نگاه کنید و شرکت‌های بزرگی چون Symantec که پشتیبان لاگ‌ها بوده‌اند و کاری که اسپانسرها می‌کنند. بیشتر اسپانسرها در حد تهیه محل و نوشیدنی در محل لاگ هستند و نه بیشتر و نه کمتر!!!!

این که پیشگامان ۱۰۰ کارت تخفیف ADSL دازه از دید من فقط برای گسترش بازارشه و والسلام. وقتی به شرکتی بودن لاگ اعتراض داریم همین نکته‌هاست که فرضا شخص آقای منتظری کاری نکرده، بلکه شرکت آفتاب جاوید بوده که این کار را کرده. شخص آقای ساعتچی کاری نکرده، شرکت دیبا کار را انجام داده. لاگ نباید بر اساس شرکت باشه. باید بر اساس اشخاص و شخصیت حقیقی اون‌ها باشه. همونطور که آقای هومند گفتندَ، از پیش‌شرط‌های ادغام همین شرکتی نبودن لاگ بوده که به وضوح با توضیحاتی که دادین نشون دادین که نقض شده است.

ata

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
A1one
محمد حسین منتظری
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #7 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 03:23:51 »

در مورد حضور شرکت ها و ارگان های دولتی مثل پارک باید بگم که اگر اینها نبودن این لاگ ( حالا به قول شما لاگ دوم یا اصلا صدم، روی اول و دوم و ... بحثی نیست ) به هیچ عنوان تشکیل نمیشد و با حمایت همین شرکت ها و سازمانها و... بوده که این کارها صورت گرفته، به عنوان مثال خبر رسانی این گردهمایی توسط آقای تقوایی صورت گرفته ( از شرکت آفتاب جاوید پارس ) که اصلا عضو لاگ هم نیست! خب کسی که این مورد رو محدود نکردهَ هر کسی که ادعا میکنه از ایشون تخصص بیشتری در این زمینه داره و بهتر میتونه این کار رو انجام بده بیاد وسط، طراحی سایت، انجمن و چت روم توسط شرکت آفتاب جاوید پارس صورت گرفته و این تنها به این دلیل بوده که یه حرکتی صورت بگیره و این جامعه رشد کنه، اگر فکر میکنید ما با این کار ثروت کلانی به جیب زدیم و یا صاحب یزد لاگ شدیم دارید اشتباه میکنید، قرار بود که هیچ شرکتی صاحب لاگ نشه و این اتفاق هم نیفتاده، طبق همون صحبت هایی که کردیم و حتی قبل از اومدن شما و از همون ابتدا هم قرار نبوده که این لاگ متعلق به شخص یا شرکت خاصی باشه، هیچ کس هم ادعایی در این زمینه نکرده! دست شرکت پیشگامان درد نکنه که برای تشویق کاربران به کاربران فعال تخفیف در خرید ای دی اس ال میده، مگه این مورد به سود جامعه و کاربران نیست؟ چه عیبی داره که یه شرکت هم در کنار این موضوع برای خودش تبلیغ کنه، شب قبل از همایش شرکت ایما گستر لطف کرد و هزینه سی دی ها رو داد، سی دی ها در پاکت هایی گذاشته شدن که تبلیغ شرکت ایما گستر روش بود، کدوم یکی از کاربران از گرفتن این سی دی ها ناراضی بود؟ هم شرکت ایما گستر برای محصولاتش تبلیغ کرده و هم سی دی رایگان بین کاربران توزیع شده، هر دو طرف راضی هستن، هر چند که میدونم این لطف آقای فاضلی به این جامعه بوده و شرکتشون به اینجور تبلیغات اصلا نیازی نداره و به این بهانه خواستن سهمی در ارتقاء این جامعه داشته باشن، کاربر sadeqn عزیز به عنوان مثال جامعه به این نتیجه میرسه که اجرای طرح X روند رشد جامعه رو بسیار سریع میکنه و برای اجرای این طرح 100 میلیون تومن بوجه لازمه، آیا اعضای لاگ میتونن این هزینه رو بدن؟ اگر بدون این هزینه بخوایم به جایی برسیم که با صرف این هزینه قرار هست برسیم شاید چندین سال عقب بیفتیم و در دنیای فناوری اطلاعات هم چندین سال عقب افتادن مساوی هست با نابودی، فکر نمیکنید با این کارهایی که میکنید هم باعث میشید یه عده کاربر که شاهد این جر و بحث ها هستند از ادامه راه منصرف بشن و هم اینکه دیگه هیچ سازمان و شرکت دولتی و غیر دولتی جرات نکنه در اینجا سرمایه گذاری کنه؟ اگر میخواید سوالاتتون رو عمومی مطرح کنید حد اقل اول سوال کنید، نه اینکه از همون ابتدا یه شرکت رو متهم به سوء استفاده از امکاناتی که در دسترسش بوده بکنید.
بعد از گردهمایی یکی از کاربران رو دیدم شروع کرد به بحث کردن با من در مورد لاگ ها ( من رو نمیشناخت ) و میگفت توی این لاگ شرکت ها هستن و دارن از کاربران سوء استفاده میکنن و پول زیادی از این راه به جیب زدن و آنچنان با آب و تاب از پول های کلانی که ما به جیب زدیم تعریف میکرد که خودمم هم دیگه داشت باورم میشد، به طرف گفتم یه پیشنهادی بده که در حال حاظر با این کاربران و این وضعیت لاگ بشه یک ریال ( فقط یک ریال ) در آمد از این جامعه کسب کرد، بعد از یک ساعت تفکر هیچی به ذهنش نرسید آخر سر هم گفت که اینجور حرفها رو از وبلاگها و... خونده و به این نتیجه رسیده، همین کاربر میگفت من دیگه نمیام چون نمیخوام شرکتهای خصوصی از من سوء استفاده کنن!!
کاربر sadeqn عزیز این فقط یک نمونه بود، فکر میکنید چند تا کاربر با خوندن اینجور مطالب ذهنیت منفی نسبت به یزد لاگ پیدا میکنن و اصلا دیگه طرف نرم افزارهای متن باز هم نمیرن؟ فکر نمیکنید زمانی برسه که برای پیشرفت سریع تر لاگ به بودجه ای نیاز داشته باشیم که اعضای لاگ نتونن اون رو تهیه کنن و وقتی سراغ شرکتها و ارگانهای دولتی یا خصوصی رفتیم با ذهنیت قبلی که پیدا کردن دیگه به هیچ عنوان رقبتی به اومدن به سمت متن باز نداشته باشن؟
چرا فکر میکنید که آقای مهندس پور روستایی نباید در جمع کاربران لینوکس صحبت میکرد، آقای مهندس پور روستایی با اینکه خیلی سرشون شلوغ بود فقط به این دلیل تشریف آوردن که با حضورشون در این جمع کاربران رو دلگرم کنن و حمایت خودشون رو از این جامعه اعلام کنن، من به عنوان یک عضو کوچیک این جامعه افتخار میکنم که در جمعی حضور دارم که مورد توجه بزرگانی مثل آقای مهندس پور روستایی هست.
در رابطه با محل گردهمایی بعدی هم مشکلی نیست، قبل از گردهمایی ( طبق روال قبلی ) یه جلسه میگذاریم و هماهنگی های لازم رو انجام میدیم
یه مورد رو هم در رابطه با خودم و دیگر اعضای هیات موسس جامعه که خدماتی از شرکتشون رو به عنوان حامی به صورت رایگان به یزد لاک ارایه دادن بگم، به عنوان مثال من عضو هیات موسس جامعه هستم و خدماتی رو هم که باید در این زمینه انجام بدم انجام میدم، خب حالا جامعه نیاز به سایت داره، من میتونم یه سایت بزنم ولی شرکت آفتاب جاوید پارس یه مجموعه هست که مطمئنا سایتی که این مجموعه ( شامل گرافیست و برنامه نویس و... ) راه اندازی کنه خیلی بهتر از سایتی هست که منتظری شخصا بخواد راه اندازی کنه، به همین دلیل مجموعه شرکت میاد وسط و به عنوان حامی این سایت رو به صورت رایگان میزنه، این به نظر شما اشکالی داره؟ در اینجا شرکت هیچ ربطی به منتظری نداره، اگر شما و یا شرکت شما به این کار علاقه نشون میدادید با کمال میل پذیرفته میشد، همونطور که همین الان هم هیچ محدودیتی در انجام کارها نیست و هر کسی میتونه بنا به توانایی ها و علايقش یه قسمت از کارها رو به عهده بگیره، در رابطه با شرکتهای دیگه هم همینطور بوده مثلا آقای مهندس عاقلی لطف کردن و با شرکت پیشگامان صحبت کردن تا کارتهای تخفیف ای دی اس ال به کاربران یزد لاگ ارائه بشه، و یا آقای مهندس ساعتچی که لطف کردن و از طرف شرکت دیبا هاست مورد نیاز سایت رو در اختیار یزد لاگ قرار دادن، و یا آقای مهندس حاجی مرادی و مهندس جعفریان و دیگر اعضای شرکتشون که همگی سهم بزرگی در روند پیشرفت یزد لاگ داشتن و دارن و ساعتهای زیادی از وقتشون رو برای یزد لاگ گذاشتن که این مورد امکان نداشت به جز با همکاری مدیریت شرکتشون که هیچ نامی در هیچ کجا ازشون نیومده و...
تا به حال هم حتی یک ریال به هیچ کسی بابت هیچ چیزی در یزد لاگ پرداخت نشده و نه تنها تمام خدمات ارئه شده رایگان بوده بلکه هر کدام از اعضای هیات موسس در این راه هزینه هایی رو متقبل شدن که تنها در جهت ارتقاء این جامعه و علاقه شخصیشون به متن باز بوده و بس
با این حال اگر کمی تحمل داشته باشید، همونطور که قبلا گفتم صفحه مربوط به حامیان با ذکر موارد حمایت شده در یزد لاگ راه اندازی خواهد شد تا کاربران محترم یزد لاگ هیچ شبه ای در این رابطه نداشته باشن
نمیدونم چرا دیدتون به شرکتها و سازمانهای حمایت کننده منفی هست، نظر شخصی من اینه که مهم این هست که هر دو طرف سود کنن هم شرکتی که میخواد در یزد لاگ سرمایه گذاری کنه به اهدافش برسه و هم یزد لاگ بتونه با حفظ ارزش هاش، با استفاده از حمایت شرکتها بهتر و سریع تر به اهدافش برسه، حالا ممکنه یه شرکت قصدش از کمک به یزد لاگ پرورش نیرو برای آینده باشه، یکی ممکنه بخواد تبلیغ کنه یکی هم ممکنه به دلیل علاقه شخصیش به متن باز بخواد به این جامعه کمک کنه
در رابطه با اینکه قبل از هر کاری رای گیری بشه، نمیدونم منظورتون از قبل از هر کاری چیه، یعنی اگر من خواستم یه امکان جدید به سایت اضافه کنم باید قبلش نظر سنجی کنم؟ اگر اینطور باشه که تا بیست سال آینده ملت دارن سر هاست و دومین چونه میزنن و هیچ کاری انجام نمیشه، جمع باید یکسری نماینده داشته باشه تا سریع تر بتونن تصمیم گیری کنن، و این ممکن نیست تا وقتی که جلسات گروهی بیشتری تشکیل بشه و اعضا به شناخت بیشتری از هم برسن و بتونن نمایندگان خودشون رو انتخاب کنن و تا وقتی که این اتفاق نیفتاده حد اقل من روش بهتری به ذهنم نمیرسه، چون اگر قرار به رای گیری برای هر کاری بود تا الان یک هزارم کارها هم انجام نشده بود ( هر چند کارهایی که تا الان صورت گرفته هیچ کدوم سر خود نبوده و با موافق هیات موسس صورت گرفته )
در ضمن این هایی که نوشتم در حد چیزهایی بود که میدونستم، و نظرات شخصی خودم بود، نا دانسته های ما رو به دانسته های خودتون ببخشید
« آخرين ويرايش: 27 ارديبهشت 1387,ساعت 03:36:23 توسط A1one » خارج شده است
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #8 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 11:09:46 »

دوست گرامی،
اول یه نکته را روشن کنم، وقتی میگم با شرکتی بودن لاگ مخالفم به این معنی نیست که با شرکت‌هایی که کمک کردن مخالفم یا با شخصی که از شرکت اومده. من فقط و فقط با فعالیت شرکت در لاگ مخالفم.
در مورد سرعت رشد، فکر نکنید این اولین بار است که داره جلسات اینطوری شکل میگیره. کاش هیات موسس قبل از همه چیز یه نگاهی به سرنوشت جمعذهای تخصصی که آمدند و رفتند می‌انداخت.
در مورد انتقاد عمومی چرا فکر می‌کنید که انتقاد عمومی مشکل داره؟ همینطور که من دارم علنی انتقاد می‌کنم شما هم علنی جواب می‌دهید. هم من و همه بقیه نکات ابهاممون رفع میشه. وقتی باید نگران بود که بنا به مصلحتی که در ذهن داریم، شفاف‌شدن مشکل‌ساز باشه.
همه می‌ودونند که برای انجام یه کاری باید هزینه بشه. اما این هیچوقت به این معنی نیست که شرکت‌ها باید هزینه کنند. هزینه کردن شرکت‌ها وقتی روی اصول و قواعد مشخص نباشه (که الان نیست چون اگه شرکت x بخواهد همکاری کنه نمی‌دونه چطور باید این کار را انجام بده و طبق چه شرایطی کمکش پذیرفته یا رد می‌شه) منجر به انحراف در تعیین اهداف میشه. کم یا زیاد.
وقتی ما هنوز توی این مفهوم شخص محور بودن مشکل داریم باید هم بترسیم که وای وای نکنه شرکتها بدشون بیاد و دیگه دور ما را خط بکشند. نکنه دیگه کسی کمک نکنه. لاگ باید اساس اعضایش زنده باشد. اگر اعضای لاگ به نتیچه رسیدند که این باید غیر از وقت از از جیبشون هم برای لاگ خرج کنند (که تجربه ما در اون یکی لاگ نشون داد این کار اتفاق میافته وقتی لاگ را از خودت بدونی) مشکل مالی نخواهید داشت. مهمترین نیاز لاگ یه  جا هست برای نشستن که شکر خدا فراوونه.
من دیدگاه اون شخص را نمی‌دونم اما شاید دید اون از اینجا شکل گرفته است که زمانی بودجه‌ای برای این کار تخصیص پیدا کرده بوده و سمینارهایی برگزار شد. اگر این برگزاری این سمینار و تخصیص بودجه در اون زمان به صورت شفاف و مشابه خیلی دیگه از پروژه‌ها و کارها انجام می‌شد و نه به صورت توافقی و کدخدامنشی این مشکلات و این شبه‌ها به وجود نمی‌آمد (این نکته ربطی به این که شرکت/گروهی که سمینارها را بد برگزار کردند یا بهترین افراد برای این کار بودند نداره. دوباره قاطی نشه. فقط روند کار شفاف نبوده که این ابهام ایجاد شده است) باید اعتقاد داشته باشیم که عملکرد شفاف مهمترین عامل در پایداری یک جمع انجمنی و از نیازهای فعالیت در این طور گروه‌ها است. تا وقتی که شفافیت وجود نداشته باشه، این احساس تعلق توسط افراد ایجاد نخواهد شد. فرد میشه یه طرف و لاگ یه طرف. و هر نوع برداشتی امکان داره ایجاد بشه.
البته شاید بد نباشه که بدونید برداشت شخصی من هم هنوز با دلیلی که شرکت‌ها دارن همکاری می‌کنند مثبت نیست ولی ترجیح می‌دم توضیحات اون را بزارم برای یکی دو ماه دیگه که ببینم در عمل چه اتفاقی می‌افته. اما در کل به این اعتقاد دارم که گربه راه رضای خدا موش نمیگیره. برداشت هم ممکنه مالی باشه و هم ممکنه اعتباری باشه. من هم با سوء استفاده شرکت‌ها از اعتبار لاگ به شدت مخالفم و اگه یه روزی این مورد را علنی ببینم صریحا مخالفت می‌کنم.
یکی دیگه از تفاوت دبدگاه‌های من با شما بر میگرده به این که شما احساس می‌کنید که اگه شرکتی نباشه، لاگ تو کارش می‌مونه. و من میگم نه. لاگ و اعضای لاگ مشکلات خودشون را خودشون به بهترین نحو حل می‌کنند. و این شرکت‌ها هستند که از همکاری با لاگ نفع می‌برند. شما گفتید که شرکت دیبا فضای host را تامین کرده است. چرا شخص آقای ساعتچی این کار را نکرده است؟ چرا شخص دیگری از لاگ این کار را نکرده است؟ (شرکت دیبا خواست با آقای ساعتچی حساب میکنه نخواست رایگان در اختیار میزاره) اگر هم هیچ شخصی به صورت فردی امکان مالی این کار را نداره (که می‌دونم می‌دونید خیلی خیلی بعیده) به سادگی می‌شد از اعضا خواست که برای این کار کمک کنند. حتی هر کسی که یه اشتراک ADSL داشته باشه الان می‌تونه به سادگی یه Host راه بندازه و کار را انجام بده.
در مورد رای‌گیری دقیقا نظر من رای‌گیری بود. الان من نوعی نمی‌دونم کی به کیه و چه افرادی عضو هیات موسس هستند و کیا دارن تصمیم می‌گیرند و ... کارها هم فقط انجام داده می‌شود و قبل از انجامش هیچکی خبر نداره که کاری قراره اتفاق بیافته و از اعضای لاگ (که هنوز من نمیدونم عضو لاگ یعنی چه؟ با چه شرایطی من نوعی عضو لاگ تلقی می‌شم. با چه شرایطی من می‌تونم رای بدم و ...) چطور انتظار دارید لاگ را از آن خودمون بدونیم؟
در مورد آقای پورروستایی و مباحث جانبی، اگر زمانی برای صحبت آزاد بود ایشون هم مثل بقیه صحبت می‌کردند و مشکلی نبود. اما اختصاص وقت لاگ به ایشون از نظر من هیچ لزومی نداشت. مگه لاگ چه می‌خواد بکند که نیاز به حمایت بیرونی داشته باشد؟ این تفکر که هر کاری می‌خواهیم انجام بدهیم بدون حمایت دولت عملی نیست اشتباه بزرگی است. این حکومت است که به فعالیت انجمن‌ها نیاز دارد. با این تفکر شما، چطور می‌شود انتظار داشت به سیاست‌های آقای پورروستایی و کارگروه IT استانداری ایراد گرفت و انتقاد کرد و اعتراض؟ اگر پایه کار خود را با این فرض بسازیم که حمایت دولت موچب تقویت ماست باید لاجرم قبول کنیم که انتقاد از این حامی و از دست دادن این حامی موجب ضعیف شدن‌مان می‌شود و در نتیجه برای انتقاد کردن جرات و جسارت لازم را نخواهیم داشت. در جامعه مدنی، هر چه پیشرفته‌تر باشد نقش انجمن‌ها به عنوان Intersection و واسطه بین فرد فرد جامعه و حکومت پررنگ‌تر می‌شود. ما که ادعای پیشرو بودن داریم، با دست خود بنیانی نگذاریم که نتیجه لاجرم آن بازگشت به زمان پیش از جامعه مدنی باشد.
یه نکته، اگر وب‌سایت برای لاگ (به معنی اعضای لاگ) است، هیچ کسی حق کم یا زیاد کردن امکانات به وب‌سایت لاگ را ندارد مگر با موافقت همه.
و ...

پ.ن. کسی منکر فعالیت شما و دوستان نیست دیدگاه من و شما با هم تفاوت دارد، همین.

ata

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است
A1one
محمد حسین منتظری
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #9 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 16:07:41 »

دوست گرامی،
اول یه نکته را روشن کنم، وقتی میگم با شرکتی بودن لاگ مخالفم به این معنی نیست که با شرکت‌هایی که کمک کردن مخالفم یا با شخصی که از شرکت اومده. من فقط و فقط با فعالیت شرکت در لاگ مخالفم.

خب شما اول تعریفی از مشارکت یک شرکت در لاگ بیارید، من منظور شما رو از مشارکت یک شرکت در لاگ متوجه نمیشم، شخصا تا به حال تمام توانم رو گذاشتم که از هر امکانی برای پیشرفت این لاگ استفاده کنم، بعد هم من دیگه به چه زبونی بگم که شرکتهایی که کمک کردن به عنوان اسپانسر کمک کردن و نه به عنوان سهام دار لاگ

در مورد سرعت رشد، فکر نکنید این اولین بار است که داره جلسات اینطوری شکل میگیره. کاش هیات موسس قبل از همه چیز یه نگاهی به سرنوشت جمعذهای تخصصی که آمدند و رفتند می‌انداخت.

پس اعضای لاگ چیکاره هستن؟ من و شما و بقیه اینجا هستیم که نگذاریم این یک حرکت زودگذر بشه و بعد از یه مدت همه چیز تموم بشه و بره

در مورد انتقاد عمومی چرا فکر می‌کنید که انتقاد عمومی مشکل داره؟ همینطور که من دارم علنی انتقاد می‌کنم شما هم علنی جواب می‌دهید. هم من و همه بقیه نکات ابهاممون رفع میشه. وقتی باید نگران بود که بنا به مصلحتی که در ذهن داریم، شفاف‌شدن مشکل‌ساز باشه.

من با انتقاد عمومی کاملا موافقم و هیچ مشکلی باهاش ندارم اتفاقا خیلی بهتره چون ممکنه سوالاتی که در ذهن شما بوده و مطرح کردید در ذهن خیلی های دیگه هم باشه و وقت و یا حوصله مطرح کردنش رو نداشته باشن و به دلیل وجود سوال و نداشتن جواب یک طرفه به قاضی برن، من با تهمت زدن به افراد و محکوم کردن اونها قبل از اینکه چیزی بدونید مخالفم، خودتون دارید میگید هیات موسس، پس مصلحت ذهنیی وجود نداره و همه چیز قبلا توسط هیات موسس هماهنگ شده و کسی سر خود کاری رو انجام نداده

همه می‌ودونند که برای انجام یه کاری باید هزینه بشه. اما این هیچوقت به این معنی نیست که شرکت‌ها باید هزینه کنند. هزینه کردن شرکت‌ها وقتی روی اصول و قواعد مشخص نباشه (که الان نیست چون اگه شرکت x بخواهد همکاری کنه نمی‌دونه چطور باید این کار را انجام بده و طبق چه شرایطی کمکش پذیرفته یا رد می‌شه) منجر به انحراف در تعیین اهداف میشه. کم یا زیاد.

درسته، الان یه نفر میاد و با پنج هزار تومن میشه اسپانسر و یه نفر هم ده میلیون میده و اسمش در کنار همون اسپانسر میاد، ولی هنوز اول راهه، اجازه بدید با کمک خود شما و اعضای دیگر لاگ قوانینی برای این موارد تدوین خواهد شد، خب حالا شما که از اسپانسر شدن شرکت x نوشتید، میتونید بگید این اسپانسری برای اون شرکت چه سودی داره؟

وقتی ما هنوز توی این مفهوم شخص محور بودن مشکل داریم باید هم بترسیم که وای وای نکنه شرکتها بدشون بیاد و دیگه دور ما را خط بکشند. نکنه دیگه کسی کمک نکنه. لاگ باید اساس اعضایش زنده باشد. اگر اعضای لاگ به نتیچه رسیدند که این باید غیر از وقت از از جیبشون هم برای لاگ خرج کنند (که تجربه ما در اون یکی لاگ نشون داد این کار اتفاق میافته وقتی لاگ را از خودت بدونی) مشکل مالی نخواهید داشت. مهمترین نیاز لاگ یه  جا هست برای نشستن که شکر خدا فراوونه.

درسته، مهمترین دارائی لاگ اعضای اون هستن، ولی آیا تنها کاری که میشه توی یک لاگ انجام داد دور هم جمع شدن ماهیانه و صحبت در رابطه با لینوکس هست؟ مطمئنا نه، کارهای خیلی خیلی بیشتری میشه انجام داد که بیشتر لاگها به دلیل نداشتن پشتوانه مالی نمیتونن انجامش بدن، گفتم مهمترین سرمایه یک لاگ اعضای اون هستن، چطور این سرمایه افزایش پیدا میکنه؟ چرا در صدا و سیمای یزد کار شاخصی در رابطه با فرهنگ سازی برای استفاده از نرم افزارهای متن باز انجام نگرفته؟ ( حد اقل من ندیدم ) آیا لاگ یک شهر نمیتونه با پشتوانه سازمانی مثل صدا و سیما صد ها برابر روند عضو گیری و حرکت مردم به سمت استفاده و توسعه نرم افزارهای متن باز رو سریع تر کنه؟ حالا فکر میکنید اگر تمام اعضای لاگ درآمد یک ماهشون رو روی هم بگذارن برای چند دقیقه میشه توی شبکه های صدا و سیما فقط یه تبلیغ کوچیک داد؟ نظرتون در رابطه با آزمایشگاه نرم افزارهای متن باز چیه؟ کتابخونه و منابع نرم افزارهای متن باز چطوره؟ آیا هزینه اینها رو هم اعضای لاگ میتونن با وسط گذاشتن پول توجیبیشون تامین کنن؟ مهمترین نیاز لاگ یک جا برای نشستن نیست، حد اقل نیاز لاگ یک جا برای نشستن هست، به جز نشستن کارهای زیاد دیگه ای هم میشه انجام داد که شاید با حد اقل ها امکان انجامشون نباشه

من دیدگاه اون شخص را نمی‌دونم اما شاید دید اون از اینجا شکل گرفته است که زمانی بودجه‌ای برای این کار تخصیص پیدا کرده بوده و سمینارهایی برگزار شد. اگر این برگزاری این سمینار و تخصیص بودجه در اون زمان به صورت شفاف و مشابه خیلی دیگه از پروژه‌ها و کارها انجام می‌شد و نه به صورت توافقی و کدخدامنشی این مشکلات و این شبه‌ها به وجود نمی‌آمد (این نکته ربطی به این که شرکت/گروهی که سمینارها را بد برگزار کردند یا بهترین افراد برای این کار بودند نداره. دوباره قاطی نشه. فقط روند کار شفاف نبوده که این ابهام ایجاد شده است) باید اعتقاد داشته باشیم که عملکرد شفاف مهمترین عامل در پایداری یک جمع انجمنی و از نیازهای فعالیت در این طور گروه‌ها است. تا وقتی که شفافیت وجود نداشته باشه، این احساس تعلق توسط افراد ایجاد نخواهد شد. فرد میشه یه طرف و لاگ یه طرف. و هر نوع برداشتی امکان داره ایجاد بشه.

موافقم، همه چیز باید شفاف باشه، البته شاید بعضی ها فکر کنن که کارهای عجیب و غریبی ( از نصب لینوکس روی وسیله نقلیه موجودات فضایی تا جذب بوجه های میلیاردی ) صورت گرفته و از اونها پنهان شده، ولی اصلا از این خبرها نبوده، شاید منظور شما از شفاف سازی اینه که مثلا باید نتایج جلسات هیات موسس و کارهای انجام شده در جایی از سایت درج میشده تا همه بتونن ببیننش، خب درسته، من هم موافقم، این کار باید انجام بشه، انشالله از این به بعد با کمک شما انجام میشه، در مورد اون شرکت هم به شخصه اعتقادم اینه که دستشون درد نکنه که یه کاری انجام دادن

البته شاید بد نباشه که بدونید برداشت شخصی من هم هنوز با دلیلی که شرکت‌ها دارن همکاری می‌کنند مثبت نیست ولی ترجیح می‌دم توضیحات اون را بزارم برای یکی دو ماه دیگه که ببینم در عمل چه اتفاقی می‌افته. اما در کل به این اعتقاد دارم که گربه راه رضای خدا موش نمیگیره. برداشت هم ممکنه مالی باشه و هم ممکنه اعتباری باشه. من هم با سوء استفاده شرکت‌ها از اعتبار لاگ به شدت مخالفم و اگه یه روزی این مورد را علنی ببینم صریحا مخالفت می‌کنم.

در رابطه با برداشت مالی، شما یه مورد پیدا کنید که بشه یک ریال از لاگ درآمد کسب کرد، من هزار برابر درآمدی که شما کسب کردید بهتون جایزه میدم، در مورد برداشت اعتباری حداقل شرکتها و سازمانهایی که تا این لحظه لاگ رو حمایت کردن هیچ نیازی به اعتبار این لاگ ندارن! (اگر یه روزی مورد سوء استفاده ای دیدید بگید منم یه تفنگ فیل کشی دارم، با هم میریم سراغشون)

یکی دیگه از تفاوت دبدگاه‌های من با شما بر میگرده به این که شما احساس می‌کنید که اگه شرکتی نباشه، لاگ تو کارش می‌مونه. و من میگم نه. لاگ و اعضای لاگ مشکلات خودشون را خودشون به بهترین نحو حل می‌کنند. و این شرکت‌ها هستند که از همکاری با لاگ نفع می‌برند.

در مورد اینکه شرکتها به لاگ نیاز دارن که باید بگم مگه قبل از اینکه لاگ به وجود باید شرکتها نبودن یا مثلا الان چه سودی از لاگ نصیبشون شده که بهش احتیاج دارن! مورد دیگه ای هم که لاگ به شرکتها نیاز نداره که بر میگرده به همون قسمتی که در رابطه با صدا و سیما و... گفتم و اینکه بستگی داره یه لاگ در چه سطحی بخواد فعالیت کنه، البته لاگ هیچ احتیاجی به شرکتها و سازمانها نداره و بدون اونها هم به کارش ادامه میده ولی با حمایت اونها خیلی بهتر میتونه کار کنه

شما گفتید که شرکت دیبا فضای host را تامین کرده است. چرا شخص آقای ساعتچی این کار را نکرده است؟ چرا شخص دیگری از لاگ این کار را نکرده است؟ (شرکت دیبا خواست با آقای ساعتچی حساب میکنه نخواست رایگان در اختیار میزاره) اگر هم هیچ شخصی به صورت فردی امکان مالی این کار را نداره (که می‌دونم می‌دونید خیلی خیلی بعیده) به سادگی می‌شد از اعضا خواست که برای این کار کمک کنند.

خب دلیلش اینه که شرکت دیبا خدمات هاستینگ رو انجام میده، شخص آقای مهندس ساعتچی که سرور نداره! خب شما بیاید این خدمات رو انجام بدید، کسی که محدودش نکرده، ( مگه از شرکت دیبا طلب داریم که اینجوری صحبت میکنید، همین الانش هم شرکت دیبا لطف کرده و هاست رو رایگان داده )

حتی هر کسی که یه اشتراک ADSL داشته باشه الان می‌تونه به سادگی یه Host راه بندازه و کار را انجام بده.

اتفاقا خیلی خوبه که سایت یزد لاگ روی سروری باشه که اعضاش راه اندازی کردن، شخصا از این موضوع استقبال میکنم

در مورد رای‌گیری دقیقا نظر من رای‌گیری بود. الان من نوعی نمی‌دونم کی به کیه و چه افرادی عضو هیات موسس هستند و کیا دارن تصمیم می‌گیرند و ... کارها هم فقط انجام داده می‌شود و قبل از انجامش هیچکی خبر نداره که کاری قراره اتفاق بیافته و از اعضای لاگ (که هنوز من نمیدونم عضو لاگ یعنی چه؟ با چه شرایطی من نوعی عضو لاگ تلقی می‌شم. با چه شرایطی من می‌تونم رای بدم و ...) چطور انتظار دارید لاگ را از آن خودمون بدونیم؟

اولا که چه لاگ رو از آن خودتون بدونید چه ندونید از آن شما هم هست، شرایط خاصی هم نداره هر کسی علاقه مند باشه میتونه بیاد عضو بشه، ولی منم موافقم که باید همه این چیزها معلوم باشه، این مورد هم انشالله با کمک شما و بقیه اعضای لاگ اتفاق خواهد افتاد

در مورد آقای پورروستایی و مباحث جانبی، اگر زمانی برای صحبت آزاد بود ایشون هم مثل بقیه صحبت می‌کردند و مشکلی نبود. اما اختصاص وقت لاگ به ایشون از نظر من هیچ لزومی نداشت. مگه لاگ چه می‌خواد بکند که نیاز به حمایت بیرونی داشته باشد؟ این تفکر که هر کاری می‌خواهیم انجام بدهیم بدون حمایت دولت عملی نیست اشتباه بزرگی است. این حکومت است که به فعالیت انجمن‌ها نیاز دارد. با این تفکر شما، چطور می‌شود انتظار داشت به سیاست‌های آقای پورروستایی و کارگروه IT استانداری ایراد گرفت و انتقاد کرد و اعتراض؟ اگر پایه کار خود را با این فرض بسازیم که حمایت دولت موچب تقویت ماست باید لاجرم قبول کنیم که انتقاد از این حامی و از دست دادن این حامی موجب ضعیف شدن‌مان می‌شود و در نتیجه برای انتقاد کردن جرات و جسارت لازم را نخواهیم داشت. در جامعه مدنی، هر چه پیشرفته‌تر باشد نقش انجمن‌ها به عنوان Intersection و واسطه بین فرد فرد جامعه و حکومت پررنگ‌تر می‌شود. ما که ادعای پیشرو بودن داریم، با دست خود بنیانی نگذاریم که نتیجه لاجرم آن بازگشت به زمان پیش از جامعه مدنی باشد.

شاید بهتر باشه در این مورد هم یکی دو ماهی صبر کنید و بعد نظرتون رو بگید، حمایت و... هم که باز برمیگرده به همون قسمتی که در رابطه با صدا و سیما و... مثال زدم و بستگی داره به اینکه یک لاگ در چه سطحی بخواد کار کنه، کی گفته که با تفکر من نمیشه به سیاستهای کارگروه IT انتقاد کرد! اتفاقا دستتون در نکنه اگر واقعا ایرادی پیدا کنید و برید و بهشون بگید، باور کنید خیلی هم از این کارتون استقبال میکنن، شخصا اگر موردی ببینم که انجامش میتونه به جامعه آی تی یزد کمک کنه حتما اون مورد رو میگم، کارگروه فناوری اطلاعات استان تشکیل شده تا از جامعه آی تی حمایت کنه و انتظار هم نداره که در قبال حمایتش اگر ضعفی دیدیم سکوت کنیم

یه نکته، اگر وب‌سایت برای لاگ (به معنی اعضای لاگ) است، هیچ کسی حق کم یا زیاد کردن امکانات به وب‌سایت لاگ را ندارد مگر با موافقت همه.
و ...

وب سایت لاگ به معنی اعضای لاگ نیست، وب سایت لاگ فقط امکانی هست که برای رفع نیاز های اعضای لاگ در اختیارشون قرار گرفته و متعلق به لاگ هست، خب آخه اگر میخواستیم این کار رو بکنیم که الان هیچی وجود نداشت! مسئولیت کارهای فنی وب سایت و... به شرکت آفتاب جاوید پارس واگذار شده، به علاوه اینکه برای خیلی از موارد از هیات موسس هم نظر خواهی شده، در رابطه با بقیه کارها هم بهتره مسئولیت ها تقسیم بشه و برای هر مسئولیتی حدود اختیاراتی تعیین بشه که مثلا وقتی یه شخص رفت ساندیس بخره نگه حالا با چه طعمی بخرم، کدوم مارک برخم، نی چند سانتیمتر باشه، از اون بزرگ ها بخرم یا از اون کوچیک ها، چند تومنی بخرم، عکس گیلاس روی پاکتش نیم رخ باشه یا تمام رخ و...

باور کنید نه من و نه دوستان دیگه هیچ کدوم نمیخوایم فعالیتمون رو به رخ بقیه بکشیم و بگیم ما اینجا حق آب و گل داریم و... حقوق اعضا در این لاگ برای همه برابر هست و به گفته خودتون هیچ کس برابر تر نیست. من هم میگم لاگ نباید مال شرکت یا سازمانی باشه و متعلق به اعضای اونه، فرقمون اینه که چون من از ابتدا اون طرف داستان بودم و میدیدم که شرکتها و سازمانها هایی که به عنوان حامی میان وسط هیچ چشم داشتی ندارن از اینکه این کار خالصانه و بدون چشم داشت داره انجام میشه مطمئنم، ولی شما چون از همه چیز اطلاع ندارید، فکر میکنید سوء نیتی هست و میلیاردها تومن پول این وسط ریخته که شرکتها برای چپاول اون به یزد لاگ حمله ور شدن، که انشالله با کمک خودتون و اعضای دیگر لاگ و شفاف سازی بیشتر به یک دیدگاه واحد خواهیم رسید.

خارج شده است
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #10 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 17:04:18 »

دوست گرامی،

خب شما اول تعریفی از مشارکت یک شرکت در لاگ بیارید، من منظور شما رو از مشارکت یک شرکت در لاگ متوجه نمیشم، شخصا تا به حال تمام توانم رو گذاشتم که از هر امکانی برای پیشرفت این لاگ استفاده کنم، بعد هم من دیگه به چه زبونی بگم که شرکتهایی که کمک کردن به عنوان اسپانسر کمک کردن و نه به عنوان سهام دار لاگ

الف. مگه لاگ سهام داره؟ ب. شما معنی اسپانسر را بگو تا من هم معنی مشارکت را بگویم!

پس اعضای لاگ چیکاره هستن؟ من و شما و بقیه اینجا هستیم که نگذاریم این یک حرکت زودگذر بشه و بعد از یه مدت همه چیز تموم بشه و بره
با حرف قرار نیست چیزی درست بشه. اون جمع‌های قبلی هم که اولش همه پایه بودند و انرژی داشتند، چی شد که تموم شد انرژی‌ها و ایده‌ها؟

من با انتقاد عمومی کاملا موافقم و هیچ مشکلی باهاش ندارم اتفاقا خیلی بهتره چون ممکنه سوالاتی که در ذهن شما بوده و مطرح کردید در ذهن خیلی های دیگه هم باشه و وقت و یا حوصله مطرح کردنش رو نداشته باشن و به دلیل وجود سوال و نداشتن جواب یک طرفه به قاضی برن، من با تهمت زدن به افراد و محکوم کردن اونها قبل از اینکه چیزی بدونید مخالفم، خودتون دارید میگید هیات موسس، پس مصلحت ذهنیی وجود نداره و همه چیز قبلا توسط هیات موسس هماهنگ شده و کسی سر خود کاری رو انجام نداده

درسته، الان یه نفر میاد و با پنج هزار تومن میشه اسپانسر و یه نفر هم ده میلیون میده و اسمش در کنار همون اسپانسر میاد، ولی هنوز اول راهه، اجازه بدید با کمک خود شما و اعضای دیگر لاگ قوانینی برای این موارد تدوین خواهد شد، خب حالا شما که از اسپانسر شدن شرکت x نوشتید، میتونید بگید این اسپانسری برای اون شرکت چه سودی داره؟
الف. همین دیدگاه اشتباه است. اگر قانونی برای کاری نداریم دلیل بر انجام هر کاری نیست. اسپانسری اگه فعال میشه باید نیاز لاگ را تامین کنه نه نیاز خودش را. همین ADSL شرکت پیشگامان نیاز لاگ بود؟ اما محل نیاز لاگ است. محل که ok بود، نیاز لاگ میشه یه ویدئو پروژکتور، و ... همین! پیشگامان هم اگه خواست میاد توی سایت خودش میگه چون من از این آدمای توی لاگ خوشم میاد به چندتاشون ADSL میدم با تخفیف یا رایگان یا هر طور که دوست داره نه اینکه از یه طرف ADSLش را بفروشه و از یه طرف جای منتی باشه برای لاگ. من اسپانسری پارک علم و فناوری را توی این قضیه بارها مفیدتر و بهتر از فعالیت پیشگامان می‌دونم.

درسته، مهمترین دارائی لاگ اعضای اون هستن، ولی آیا تنها کاری که میشه توی یک لاگ انجام داد دور هم جمع شدن ماهیانه و صحبت در رابطه با لینوکس هست؟ مطمئنا نه، کارهای خیلی خیلی بیشتری میشه انجام داد که بیشتر لاگها به دلیل نداشتن پشتوانه مالی نمیتونن انجامش بدن، گفتم مهمترین سرمایه یک لاگ اعضای اون هستن، چطور این سرمایه افزایش پیدا میکنه؟ چرا در صدا و سیمای یزد کار شاخصی در رابطه با فرهنگ سازی برای استفاده از نرم افزارهای متن باز انجام نگرفته؟ ( حد اقل من ندیدم ) آیا لاگ یک شهر نمیتونه با پشتوانه سازمانی مثل صدا و سیما صد ها برابر روند عضو گیری و حرکت مردم به سمت استفاده و توسعه نرم افزارهای متن باز رو سریع تر کنه؟ حالا فکر میکنید اگر تمام اعضای لاگ درآمد یک ماهشون رو روی هم بگذارن برای چند دقیقه میشه توی شبکه های صدا و سیما فقط یه تبلیغ کوچیک داد؟ نظرتون در رابطه با آزمایشگاه نرم افزارهای متن باز چیه؟ کتابخونه و منابع نرم افزارهای متن باز چطوره؟ آیا هزینه اینها رو هم اعضای لاگ میتونن با وسط گذاشتن پول توجیبیشون تامین کنن؟ مهمترین نیاز لاگ یک جا برای نشستن نیست، حد اقل نیاز لاگ یک جا برای نشستن هست، به جز نشستن کارهای زیاد دیگه ای هم میشه انجام داد که شاید با حد اقل ها امکان انجامشون نباشه
دقیقا با کل متن شما مخالفم. دارایی لاگ اعضاش هستند و تنها کار لاگ تشکیل جلسات حضوی مرتب است. ما خودمون را بکشیم همه شرکت‌هایی که داریم را هم ۱۰۰٪ وقف لاگ کنیم که قرار نیست توان مالیمون برسه به لاگ سیلیکون ولی اما اونا هم هیچ کاری جز برگزاری جلسات انجام نمی‌دن. چون لاگ کاری جز این نداره.
این که می‌خواهید توی صدا و سیما تبلیغ کنید از بیخ اشتباه است. اما راه اصولی اون اینه که خبر لاگ‌ها را منتشر کنند که اینم نیاز به هزینه کردن از جیب من و شما و لاگ نیست. لینوکس توی آزمایشگاه متولد نشد. توی کامپیوتر شخصی آقای لینوس درست شد! شرکت‌ها ممکنه نیاز به آزمایشگاه داشته باشند اما توسعه بر مبنای اجتماع نیازی به اون آزمایشگاهی که شما می‌گین نداره. شکر خدا همه کم و بیش به اینترنت دسترسی داریم و سنت مبادله داشته‌ها در لاگ‌ها سنتی دیرینه است. سیستماتیک کردن کارها فقط دست و پاگیری را زیاد می‌کنه والسلام.

موافقم، همه چیز باید شفاف باشه، البته شاید بعضی ها فکر کنن که کارهای عجیب و غریبی ( از نصب لینوکس روی وسیله نقلیه موجودات فضایی تا جذب بوجه های میلیاردی ) صورت گرفته و از اونها پنهان شده، ولی اصلا از این خبرها نبوده، شاید منظور شما از شفاف سازی اینه که مثلا باید نتایج جلسات هیات موسس و کارهای انجام شده در جایی از سایت درج میشده تا همه بتونن ببیننش، خب درسته، من هم موافقم، این کار باید انجام بشه، انشالله از این به بعد با کمک شما انجام میشه، در مورد اون شرکت هم به شخصه اعتقادم اینه که دستشون درد نکنه که یه کاری انجام دادن

من هم موافقم. همین که کاری انجام دادن کلی کار خوبی بود. اما ادامه دادن شیخی‌گری را پسندیده نمی‌دانم.

در رابطه با برداشت مالی، شما یه مورد پیدا کنید که بشه یک ریال از لاگ درآمد کسب کرد، من هزار برابر درآمدی که شما کسب کردید بهتون جایزه میدم، در مورد برداشت اعتباری حداقل شرکتها و سازمانهایی که تا این لحظه لاگ رو حمایت کردن هیچ نیازی به اعتبار این لاگ ندارن! (اگر یه روزی مورد سوء استفاده ای دیدید بگید منم یه تفنگ فیل کشی دارم، با هم میریم سراغشون)
من در هیچ شرایطی قرار نیست کسی را بکشم و ... اگه روزی ببینم که داره بر خلاف اعتقادم کاری انجام میشه راهم را می‌کشم و میرم پی کار خودم.

یکی دیگه از تفاوت دبدگاه‌های من با شما بر میگرده به این که شما احساس می‌کنید که اگه شرکتی نباشه، لاگ تو کارش می‌مونه. و من میگم نه. لاگ و اعضای لاگ مشکلات خودشون را خودشون به بهترین نحو حل می‌کنند. و این شرکت‌ها هستند که از همکاری با لاگ نفع می‌برند.

در مورد اینکه شرکتها به لاگ نیاز دارن که باید بگم مگه قبل از اینکه لاگ به وجود باید شرکتها نبودن یا مثلا الان چه سودی از لاگ نصیبشون شده که بهش احتیاج دارن! مورد دیگه ای هم که لاگ به شرکتها نیاز نداره که بر میگرده به همون قسمتی که در رابطه با صدا و سیما و... گفتم و اینکه بستگی داره یه لاگ در چه سطحی بخواد فعالیت کنه، البته لاگ هیچ احتیاجی به شرکتها و سازمانها نداره و بدون اونها هم به کارش ادامه میده ولی با حمایت اونها خیلی بهتر میتونه کار کنه

شما گفتید که شرکت دیبا فضای host را تامین کرده است. چرا شخص آقای ساعتچی این کار را نکرده است؟ چرا شخص دیگری از لاگ این کار را نکرده است؟ (شرکت دیبا خواست با آقای ساعتچی حساب میکنه نخواست رایگان در اختیار میزاره) اگر هم هیچ شخصی به صورت فردی امکان مالی این کار را نداره (که می‌دونم می‌دونید خیلی خیلی بعیده) به سادگی می‌شد از اعضا خواست که برای این کار کمک کنند.

خب دلیلش اینه که شرکت دیبا خدمات هاستینگ رو انجام میده، شخص آقای مهندس ساعتچی که سرور نداره! خب شما بیاید این خدمات رو انجام بدید، کسی که محدودش نکرده، ( مگه از شرکت دیبا طلب داریم که اینجوری صحبت میکنید، همین الانش هم شرکت دیبا لطف کرده و هاست رو رایگان داده )
من می‌دونم که هاست مال آقای ساعتچی نیست و مال شرکت دیبا است از شرکت دیبا هم ریالی طلب نداریم. من هم ندارم و تا جایی که یادمه بجز صحبت رفاقتی با آقای ساعتچی کار دیگه‌ای با دیبا نداشته‌ام. من مورد شرکت دیبا را فقط به خاطر اینکه با ایشون آشنا هستم و می‌دونم از معدود آدم‌هایی هستند که چشمداشتی به نتیجه کمکی که به لاگ کردن ندارند و کاری را انجام می‌دهند که به باور رسیده‌اند درست است. و کار را برای خود کار انجام می‌دهند، به عنوان مثالی از اینکه نباید شرکت بدون اینکه ضوابطی مشخص شده باشه در لاگ مشارکت کنه عنوان کردم. وگرنه بعد از مشخص شدن ضوابط پیش‌زمینه بحث زمین تا آسمون فرق می‌کنه! راستی من هم هاست ندارم که اینکار را انجام بدم!

حتی هر کسی که یه اشتراک ADSL داشته باشه الان می‌تونه به سادگی یه Host راه بندازه و کار را انجام بده.
اتفاقا خیلی خوبه که سایت یزد لاگ روی سروری باشه که اعضاش راه اندازی کردن، شخصا از این موضوع استقبال میکنم

اولا که چه لاگ رو از آن خودتون بدونید چه ندونید از آن شما هم هست، شرایط خاصی هم نداره هر کسی علاقه مند باشه میتونه بیاد عضو بشه، ولی منم موافقم که باید همه این چیزها معلوم باشه، این مورد هم انشالله با کمک شما و بقیه اعضای لاگ اتفاق خواهد افتاد
نه لاگ تا وقتی لاگ من هست که من بتونم توی اون مشارکت کنم و اون را در جهت مخالف باورهایم ندانم.

شاید بهتر باشه در این مورد هم یکی دو ماهی صبر کنید و بعد نظرتون رو بگید، حمایت و... هم که باز برمیگرده به همون قسمتی که در رابطه با صدا و سیما و... مثال زدم و بستگی داره به اینکه یک لاگ در چه سطحی بخواد کار کنه، کی گفته که با تفکر من نمیشه به سیاستهای کارگروه IT انتقاد کرد! اتفاقا دستتون در نکنه اگر واقعا ایرادی پیدا کنید و برید و بهشون بگید، باور کنید خیلی هم از این کارتون استقبال میکنن، شخصا اگر موردی ببینم که انجامش میتونه به جامعه آی تی یزد کمک کنه حتما اون مورد رو میگم، کارگروه فناوری اطلاعات استان تشکیل شده تا از جامعه آی تی حمایت کنه و انتظار هم نداره که در قبال حمایتش اگر ضعفی دیدیم سکوت کنیم

و ...

وب سایت لاگ به معنی اعضای لاگ نیست، وب سایت لاگ فقط امکانی هست که برای رفع نیاز های اعضای لاگ در اختیارشون قرار گرفته و متعلق به لاگ هست، خب آخه اگر میخواستیم این کار رو بکنیم که الان هیچی وجود نداشت! مسئولیت کارهای فنی وب سایت و... به شرکت آفتاب جاوید پارس واگذار شده، به علاوه اینکه برای خیلی از موارد از هیات موسس هم نظر خواهی شده، در رابطه با بقیه کارها هم بهتره مسئولیت ها تقسیم بشه و برای هر مسئولیتی حدود اختیاراتی تعیین بشه که مثلا وقتی یه شخص رفت ساندیس بخره نگه حالا با چه طعمی بخرم، کدوم مارک برخم، نی چند سانتیمتر باشه، از اون بزرگ ها بخرم یا از اون کوچیک ها، چند تومنی بخرم، عکس گیلاس روی پاکتش نیم رخ باشه یا تمام رخ و...
به نظر میرسه یا من حرف شما را نمی‌گیرم یا اینکه بد توضیح می‌دم که شما متوجه نمی‌شی :-)) شاید بهتر باشه من زورم را بزارم روی این موضوع که زودتر اساس‌نامه‌ای، مرام‌نامه‌ای چیزی تهیه بشه و بر مبنای اون نماینده لاگ و میزان اختیاراتش برای تصمیم‌گیری مشخص.

باور کنید نه من و نه دوستان دیگه هیچ کدوم نمیخوایم فعالیتمون رو به رخ بقیه بکشیم و بگیم ما اینجا حق آب و گل داریم و... حقوق اعضا در این لاگ برای همه برابر هست و به گفته خودتون هیچ کس برابر تر نیست. من هم میگم لاگ نباید مال شرکت یا سازمانی باشه و متعلق به اعضای اونه، فرقمون اینه که چون من از ابتدا اون طرف داستان بودم و میدیدم که شرکتها و سازمانها هایی که به عنوان حامی میان وسط هیچ چشم داشتی ندارن از اینکه این کار خالصانه و بدون چشم داشت داره انجام میشه مطمئنم، ولی شما چون از همه چیز اطلاع ندارید، فکر میکنید سوء نیتی هست و میلیاردها تومن پول این وسط ریخته که شرکتها برای چپاول اون به یزد لاگ حمله ور شدن، که انشالله با کمک خودتون و اعضای دیگر لاگ و شفاف سازی بیشتر به یک دیدگاه واحد خواهیم رسید.

خلاصه من فعلا برم ناهار  smile-big
خارج شده است
A1one
محمد حسین منتظری
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #11 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 18:20:14 »

الف. مگه لاگ سهام داره؟ ب. شما معنی اسپانسر را بگو تا من هم معنی مشارکت را بگویم!

در مثل مناقشه نیست، نخیر نداره، نه، اول شما بگو بعدش من میگم! معنی اسپانسر از دید من اینه که یه شخص شرکت یا هر موجود دیگه ای بیاد و از یه چیزی حمایت کنه، حالا برای اینکه اون موجود برای حمایت از اون چیز تمایل پیدا کنه باید مزایایی هم براش در نظر گرفته بشه، مثلا اینکه هر کی اسپانسر شد اسمش توی صفحه حامیان سایت میاد که البته باید ضوابط داشته باشه ( تا این لحظه نداره )

با حرف قرار نیست چیزی درست بشه. اون جمع‌های قبلی هم که اولش همه پایه بودند و انرژی داشتند، چی شد که تموم شد انرژی‌ها و ایده‌ها؟

نمیدونم چی شد که تموم شد، من که اونجا نبودم! خب ما هم طرفدار عمل کردن هستیم، آستین هاتون رو بزنید بالا بیاید وسط، ما هم هستیم

الف. همین دیدگاه اشتباه است. اگر قانونی برای کاری نداریم دلیل بر انجام هر کاری نیست. اسپانسری اگه فعال میشه باید نیاز لاگ را تامین کنه نه نیاز خودش را. همین ADSL شرکت پیشگامان نیاز لاگ بود؟ اما محل نیاز لاگ است. محل که ok بود، نیاز لاگ میشه یه ویدئو پروژکتور، و ... همین! پیشگامان هم اگه خواست میاد توی سایت خودش میگه چون من از این آدمای توی لاگ خوشم میاد به چندتاشون ADSL میدم با تخفیف یا رایگان یا هر طور که دوست داره نه اینکه از یه طرف ADSLش را بفروشه و از یه طرف جای منتی باشه برای لاگ. من اسپانسری پارک علم و فناوری را توی این قضیه بارها مفیدتر و بهتر از فعالیت پیشگامان می‌دونم.

اگر بخوایم به دلیل نبود یک چیز از چیزهای دیگه هم صرفنظر کنیم هیچ وقت هیچ کاری انجام نمیشه، اسپانسری اگر اومد، هم باید لاگ جوابگوی نیاز اون باشه و هم اسپانسر جوابگوی نیاز لاگ، مگر اینکه اسپانسر ها مثل همین کسانی که الان اومدن وسط بدون چشم داشت بیان که خب نمیشه از همه انتظار داشت که اینطور باشن و در هیچ جای دنیا هم اینطور نیست، خود شما چطور متوجه شدید که سیمانتک حامی فلان لاگ هست، این یعنی اینکه سیمانتک در قبال حمایتش از فلان لاگ تبلیغات کرده، بله ممکنه اسپانسریی یکی از اون یکی مفید تر باشه ممکنه یکی ده میلیون کمک کنه یکی ده هزار تومن ولی به هر حال هر دوشون اسپانسر هستن و از لاگ حمایت کردن و دستشون هم درد نکنه

دقیقا با کل متن شما مخالفم. دارایی لاگ اعضاش هستند و تنها کار لاگ تشکیل جلسات حضوی مرتب است. ما خودمون را بکشیم همه شرکت‌هایی که داریم را هم ۱۰۰٪ وقف لاگ کنیم که قرار نیست توان مالیمون برسه به لاگ سیلیکون ولی اما اونا هم هیچ کاری جز برگزاری جلسات انجام نمی‌دن. چون لاگ کاری جز این نداره.
این که می‌خواهید توی صدا و سیما تبلیغ کنید از بیخ اشتباه است. اما راه اصولی اون اینه که خبر لاگ‌ها را منتشر کنند که اینم نیاز به هزینه کردن از جیب من و شما و لاگ نیست. لینوکس توی آزمایشگاه متولد نشد. توی کامپیوتر شخصی آقای لینوس درست شد! شرکت‌ها ممکنه نیاز به آزمایشگاه داشته باشند اما توسعه بر مبنای اجتماع نیازی به اون آزمایشگاهی که شما می‌گین نداره. شکر خدا همه کم و بیش به اینترنت دسترسی داریم و سنت مبادله داشته‌ها در لاگ‌ها سنتی دیرینه است. سیستماتیک کردن کارها فقط دست و پاگیری را زیاد می‌کنه والسلام.

آقای نقاش زاده این قسمت از حرف های شما 100٪ خود خواهانه هست و به کاربران دیگه اصلا فکر نمیکنید، کی گفته که به کتابخانه و منابع و آزمایشگاه و اینترنت رایگان و کلاسهای آموزشی رایگان و فرهنگ سازی و... نیازی نیست، شاید آقای نقاش زاده در تمام این موارد به کمال رسیده و هیچ نیازی به اینها نداره، شما کمر همت رو بستید که اگر یکی خواست از یزد لاگ حمایت کنه یا دوره آموزشی لینوکس رایگان بگذاره و یا آزمایشگاه لینوکس راه بندازه و... جلوش رو بگیرید؟!!!
این رو میدونم که لینوکس تو یه کامپیوتر شخصی تولید شد، ولی چند تا لینوس تو دنیا داریم؟ آیا هر کسی که خواست لینوکس یاد بگیره حتما باید هفت خوان رستم رو بگذرونه؟ چرا نباید امکاناتی برای این افراد وجود داشته باشه تا به راحتی بتونن در این زمینه فعالیت کنن، آیا جلساتی که ماهی یک بار برگزار میشه و یا انجمن های اینترنتی پاسخگوی تمامی نیاز های کاربران و علاقه مندان به متن باز هست؟ چند تا شرکت در یزد در زمینه متن باز کار میکنن؟ چند تا نرم افزار تحت لینوکس داریم که توی یزد تولید شده باشه؟ تا به حال چه نرم افزاری به صورت متن باز در یزد تولید شده؟ چند نفر در یزد داریم که در لینوکس حرفه ای باشن؟ در قبال این همه نداشته ها چند نفر داریم که اصلا اطلاعی از این چیزها ندارن؟ چند نفر داریم که به این موضوع علاقه دارن ولی به دلیل نبود امکانات لازم از ادامه این راه سخت ( همون هفت خان رستم که گفتم ) منصرف شدن؟ آیا همه اینها باید نابود بشن چون آقای نقاش زاده به این چیزها نیاز نداره؟ آیا هیچ کاری نباید انجام بگیره چون آقای نقاش زاده اعتقاد داره که کار لاگ فقط باید جلسات حضوری باشه و هیچ کس حق نداره کار دیگه ای بکنه؟ آقای نقاش زاده آدرستون رو بدید من میخوام فردا سیلی از مشتاقان به یادگیری لینوکس رو بفرستم خونتون تا شخص شما به صورت رایگان بوسیله کامپیوتر شخصی خودتون بهشون آموزش بدید، یا این کار رو بکنید یا یک راه بهتر جلوی پای افراد علاقه مند به لینوکس بگذارید
کسی نگفت لاگ توی صدا و سیما تبلیغ کنه!
بعدش هم با کل متن من خالف نیستید چون منم گفتم که دارایی یه لاگ اعضاش هستن
شرکتها آزمایشگاه رو میخوان چیکار؟ خب وقتی یه آزمایشگاه ( حالا اصلا نمیدونم آزمایشگاه لینوکس چیه و چیکار میشه توش کرد، همینجوری دارم میگم ) وجود داشته باشه فلانی هم که در شرکت فلان کار میکنه به عنوان یه شخص میاد ازش استفاده میکنه!

من هم موافقم. همین که کاری انجام دادن کلی کار خوبی بود. اما ادامه دادن شیخی‌گری را پسندیده نمی‌دانم.

شیخی گری دیگه چه جور چیزیه! کسی از این کارهایی که میگید نکرده، اگر موردی دیدید به خود اون شخص بگید تا جوابگوی شما باشه

من در هیچ شرایطی قرار نیست کسی را بکشم و ... اگه روزی ببینم که داره بر خلاف اعتقادم کاری انجام میشه راهم را می‌کشم و میرم پی کار خودم.

خب پیاده نرید، من علاوه بر اون تفنگ فیل کشی بلیط خط واحد هم دارم، اگر همچین مواردی دیدید به منم بگید با هم بریم ( هر چند رفتن در چنین شرایطی اشتباه هست، این جامعه مال همه هست و باید بمونیم و بسازیمش )

من می‌دونم که هاست مال آقای ساعتچی نیست و مال شرکت دیبا است از شرکت دیبا هم ریالی طلب نداریم. من هم ندارم و تا جایی که یادمه بجز صحبت رفاقتی با آقای ساعتچی کار دیگه‌ای با دیبا نداشته‌ام. من مورد شرکت دیبا را فقط به خاطر اینکه با ایشون آشنا هستم و می‌دونم از معدود آدم‌هایی هستند که چشمداشتی به نتیجه کمکی که به لاگ کردن ندارند و کاری را انجام می‌دهند که به باور رسیده‌اند درست است. و کار را برای خود کار انجام می‌دهند، به عنوان مثالی از اینکه نباید شرکت بدون اینکه ضوابطی مشخص شده باشه در لاگ مشارکت کنه عنوان کردم. وگرنه بعد از مشخص شدن ضوابط پیش‌زمینه بحث زمین تا آسمون فرق می‌کنه! راستی من هم هاست ندارم که اینکار را انجام بدم!

دست آقای مهندس ساعتچی درد نکنه، درسته ایشون بدون هیچگونه چشم داشتی این کار رو کردن و حتی زیر سایت هم، من نوشتم که هاست توسط شرکت دیبا هست دلیلش هم اینه که هر چقدر تعداد اسپانسر ها بیشتر باشه و اسم های بزرگتری داشته باشن بقیه هم بیشتر به حمایت از یزد لاگ رو میارن

نه لاگ تا وقتی لاگ من هست که من بتونم توی اون مشارکت کنم و اون را در جهت مخالف باورهایم ندانم.

مشارکت در لاگ برای همه آزاد هست و هر کسی هم میتونه عقایدش رو توی لاگ مطرح کنه و در اداره اون سهیم باشه

به نظر میرسه یا من حرف شما را نمی‌گیرم یا اینکه بد توضیح می‌دم که شما متوجه نمی‌شی :-)) شاید بهتر باشه من زورم را بزارم روی این موضوع که زودتر اساس‌نامه‌ای، مرام‌نامه‌ای چیزی تهیه بشه و بر مبنای اون نماینده لاگ و میزان اختیاراتش برای تصمیم‌گیری مشخص.

نمیدونم، شایدم رزولیشن مونیتورمون مشکل داره، آره، اینم کار خوبیه، دستتون درد نکنه

خلاصه من فعلا برم ناهار  smile-big

نوش جان
خارج شده است
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تشكر

« پاسخ #12 : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 23:54:08 »

پیش از ادامه بحث، این بحث شده صبحت بین من و آقای منتظزی، کس دیگه‌ای نظر نداره؟  wink  question
در مورد سیمانتک یه جایی نوشته بود یه مدته که توی سالن اون شرکت برنامه‌هاشون را برگزار می‌کنند (فکر کنم توی نشونی محل جلسه‌شون بود!)
یه نگاه به Wikipedia و HowTo LUG از پروژه مستندات لینوکس بندازید شاید عقایدمون به هم نزدیکتر بشه.
فراموش کردین ما یه چند ماهی زودتر از این هیات موسس فعلی آستین‌هامون بالا بوده و همینطور تا حالا بالا مونده؟  beauty تازه بدون اسپانسر
توی جلسه اول که خیلی این آزادی که شما میگید مشخص نبود. تا بعد چه بشه! من منتظر می‌مونم.
رزلوشن مانیتور من ۱۴۰۰در ۹۴۰ هست. مال شما چطور؟

یه پیشنهاد، خیلی زور نزنید که ییهویی همه چی درست بشه! دنیا سر صبر ساختن  loser

خوب دیگه حسش نیس ادامه بدم. برم بخوابم. شب شما هم به خیر.
خارج شده است
A1one
محمد حسین منتظری
مدیر انجمن ها
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تشكر

« پاسخ #13 : 28 ارديبهشت 1387,ساعت 02:36:34 »

پیش از ادامه بحث، این بحث شده صبحت بین من و آقای منتظزی، کس دیگه‌ای نظر نداره؟  wink  question
منتظزی= منتظری، ای بابا تازه داشتیم بهتون عادت میکردیم، به این زودی میخواید از شر ما خلاص بشید؟
در مورد سیمانتک یه جایی نوشته بود یه مدته که توی سالن اون شرکت برنامه‌هاشون را برگزار می‌کنند (فکر کنم توی نشونی محل جلسه‌شون بود!)
یعنی سیمانتک هم میخواسته ثروت بیکران اون لاگ رو به یغما ببره یا به واسطه اون لاگ به خودش اعتبار بده که از اون حمایت کرده؟
یه نگاه به Wikipedia و HowTo LUG از پروژه مستندات لینوکس بندازید شاید عقایدمون به هم نزدیکتر بشه.
قبلا نگاه کردم، میدونم اونجا چی نوشته، این رو نمیدونم که چرا شما با اینکه کارهای بیشتر و بهتری انجام بشه مخالفید
فراموش کردین ما یه چند ماهی زودتر از این هیات موسس فعلی آستین‌هامون بالا بوده و همینطور تا حالا بالا مونده؟  beauty تازه بدون اسپانسر
در مورد زودتر و دیر تر و.. بحث نمیکنم هر چند خیلی ها خیلی سالها پیش تر آستینشون بالا بوده، بله کسی نگفت که شما بد کار کردین یا به خاطر اینکه اسپانسر نداشتید منقرض شدید و یا شما آدم های بدی هستید که اسپانسر ندارید و...، یه لاگ بدون اسپانسر نابود نمیشه ولی با اسپانسر خیلی بهتر میتونه کار بکنه
توی جلسه اول که خیلی این آزادی که شما میگید مشخص نبود. تا بعد چه بشه! من منتظر می‌مونم.
توی جلسه اول خیلی ها اولین جلسشون بود که میومدن و نشسته بودن کنار ببینن چه خبره، خیلی ها هم حرفی برای گفتن نداشتن که بخوان بیان وسط، اونهائی هم که حرف داشتن که خب مثل خود شما اومدن وسط و حرف هاشون رو زدن، جلسه هم اینقدر آزاد بود که اگر کسی حرفی داشت میتونست بیاد وسط و صحبت کنه، اگر منظورتون از رسمی و غیر آزاد بودنش صحبت مسئولین هست که آقای مهندس پور روستایی آخر جلسه تشریف آوردن و آقای مهندس تجملیان هم که تمام سعیشون رو کردن که جلسه صمیمی بشه، حتی تعدادی از دوستان رو که خودم قبل از جلسه دیده بودمشون و اولین بارشون بود که میومدن بهشون اصرار کردم که اگر صحبتی داشتن و یا چیزی رو متوجه نشدن حتما بگن ولی هیچ کدوم حرفی نداشتن و هیچ صحبتی نکردن، نمیشه هم به آقای x که مثلا یک مقام دولتی داره و یا آقای y که مدیر عامل فعلان شرکته بگیم نیان تو لاگ که جلسه رسمی نشه! هر کسی که به لینوکس علاقه داشته باشه میتونه تو جلسات لاگ شرکت کنه، بازم میگم اگر منظورتون از رسمیت صحبتهای مسئولین هست این صحبتها به مناسبت اولین جلسه امسال و یا اولین جلسه مشترک بوده
رزلوشن مانیتور من ۱۴۰۰در ۹۴۰ هست. مال شما چطور؟
خدا زیادش کنه، مال من 1024 در 768 هست، بالاخره مشکل کشف شد
یه پیشنهاد، خیلی زور نزنید که ییهویی همه چی درست بشه! دنیا سر صبر ساختن  loser
منظورتون من هستم یا خودتون؟!
خوب دیگه حسش نیس ادامه بدم. برم بخوابم. شب شما هم به خیر.
شب شما هم به خیر!
خارج شده است
ata
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 34

تشكر
-اهدا شده: 19
-دريافت شده: 9

« پاسخ #14 : 28 ارديبهشت 1387,ساعت 09:55:07 »

با سلام
آقای منتظری در مورد رسمی بودن جلسه لطفا چیزی نگید(شما خودتون هم اونجا بودید و دیدید که چقدر رسمی بود).
به نظر من جلسه اون قدر رسمی بود که من به نوبه خودم نمی دونستم چه جوری شروع کنم.پس به این نتیجه رسیدم که هیچی نگم smile-big
من اصلا با جو جلسه موافق نیستم. بچه های لاگ شما اکثرا با کت وشلوار بودن ولی بچه های لاگ ما همشون ساده اومده بودن مثلا آقای هومند یا آقای نقاش زاده.(البته ناگفته نمونه که شماخودتون هم ساده بودین البته اگه اشتباه نکنم و همونی باشید که فکرش رو می کنم)
دست آقای تجملیان هم درد نکنه واسه این که سعی کردن خیلی جلسه خودمونی بشه ولی نشد دیگه smile-big
همونطور که قبلا تو پست بالا گفتم من با حضور مدیر یا معاون یا کارمندان یه شرکت که مخالف نیستم با اسم شرکت مخالفم که به نظر من نباید اسمش برده می شد.البته شاید به عنوان یه اسپانسر برده بشه خوب باشه.( یه عکسی که عکاس خودتون گرفتن رو دیدید حتما که آقای تجملیان با آقای پور روستایی (اگه اشتباه نکنم.منظورم آقایی بودن که از پیشگامان اومده بودن) و آقای حسینی(البته اگه اونم اشتباه نکنم smile-big) با هم هستن و کنار هم عکس گرفتن.)
(مثلا اسم شرکت آفتاب جاوید پارس اصلا تو جلسه برده نشد و خیلی هم خوب بود ولی از اون موقع که آقای نقاش زاده این تاپیک رو باز کردن همش این اسمو می بینم. نمی دونم منظورتون از اینکه این اسم رو تکرار می کنید علاقه به شرکت هست یا چیز دیگه ای )
می دونم این مطلبی که نوشتم هیچ ربطی به این موضوعاتی که  loserمطرح شده نداره smile-big ولی ببخشید دیگه.
خوب حالا که هنوز اتفاقی هم نیافتاده می تونیم جلسات خودمون رو ادامه بدیم و اون جلسه رو هم صمیمی تر برگزار کنیم. حتی می تونیم تو جلساتی که هر لاگ برای خودشون به طور جداگانه می گیرن این بحث رو به نتیجه برسونیم.
ممنون که بیکار بودید و مطلب بیخود منو خوندید smile-big smile-big
خارج شده است

۱- شاید امروز اون روزی باشه که منتظرش بودی
۲- اگه یه موقع به یه در بسته خوردی که قفل بزرگی داشت با خودت فکر نکن که نمی تونی چون اگه قرار بود که نتونی به جای این در، دیوار بود.
صفحه: [1] 2
  چاپ صفحه  

پرش به :