انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد
19 اسفند 1388,ساعت 16:59:57 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای ما ارسال نشده است؟

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: كدام موضوع لينوكس شما را بيشتر جذب ميكند؟

فهرست   راهنمايي جستجو تقویم ورود عضويت  
نويسنده موضوع: انتقادات نسبت به گردهمائی 24 اردیبهشت  (دفعات بازدید: 1454 بار)
sadeqn
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 116

« : 27 ارديبهشت 1387,ساعت 00:51:47 »

منظور من از آقای x آقای پوروستایی بود. به نظر من قبل از اینکه یکی را دعوت کنند (با اصرار یا بی اصرار!) باید با لاگ  (لاگ یعنی جلسه عمومی لاگ) صحبت می‌شد.
من هنوز لزوم صحبت‌های آقای پورروستایی را متوجه نشدم؟ میشه توضیح بدین چه فایده‌ای داشت؟

در مورد تاخیر، با توجه به شنیده‌های من، منتظر آقای تجلمیان بودند (حالا از شانس بد آقای تجملیان این سری انتقادها همش نمونه عملیش میخوره به ایشون) باید توجه داشت که وقت همه به یه اندازه محترمه. کوچیک و بزرگ، پیش کسوت و پس کسوت هم نداره

اینکه گفتید همه آزادند که حرف‌هاشون را بزنند را اصلا قبول ندارم. وقتی یه عده برنامه‌ریزی کنند و تلاش کنند که کنترل برنامه هم از دستشون در نره، این چطور میشه گفت که هر کی خواست حرف بزنه؟ اصلا کسی فرصت میکنه که حرف بزنه؟

در مورد تعداد افراد و محل جلسه. ما و دوستان چند سالی است که جلسات ماهیانه داریم و تعدادمون از ۲۰ تا ۶۰ نفر در ماه‌های مختلف متغیره. محل جمع‌شدنمون هم یکی از رستوران‌های سنتی یزده. هر کسی میاد اگه خواست چیزی می‌خوره و بعد سهم خودش را حساب می‌کنه و میره. نه هزینه خاصی داره نه برنامه‌ریزی خاصی می‌خواهد نه هیچی! این از راه‌حل اول که تجربه شده و عملی هم هست. راه حل دوم هم اینه که بجای اینکه به عنوان اسپانسری بیان خدمات و محصولاتشون را بفروشند، یه جا برای دو سه ساعت در ماه در اختیار لاگ قرار بدهند. به همین سادگی! این راه حل دوم. راه حل‌های دیگه‌ای هم هست.
در مورد تعداد افراد امیدوارم که تعداد زیاد بشه. ولی تجربه نشون داده که زیاد شدن ممکنه توی یکی دو جلسه اول باشه ولی بعدش افت می‌کنه و بعد از یه مدت آروم آروم دوباره رشد می‌کنه.

گفتگوی آزاد مهمترین بخش هر نشست لاگ است و گرنه میشه یه سری همایش و کنفرانس ماهانه نه لاگ. به نظر من هر کدوم از بخش‌ها را که حذف می‌کردند و به جاش زمانش را اختصاص می‌دادن به صحبت آزاد بسیار پسندیده‌تر بود.

روال جلسات باید از قبل مشخص بشه. معلوم بشه کیا می‌خوان یه موضوع بگن (در زمانی کوتاه مثلا در حد ۱۰ دقیقه) که هم خسته‌کننده نباشه و وقت برای پرسش و پاسخ و گفتگو باشه. در جلسه اول می‌شد در شروع جلسه بلند و واضح از همه پرسید کسی مطلبی برای ارائه داره یا نه و مطلبش چقدر زمان‌بر خواهد بود. بعد یه نفر (مثلا آقای تجملیان یا حسینی یا منتظری یا ...) زمان‌ها را هماهنگ می‌کردند که همه بتوانند صحبت کنند. در شروع جلسه حتی اعلام نشد که  جلسه سقف زمانی دارد و ....

در بزرگی آقای مهندس تجلمیان در بخش آی‌تی یزد که شکی نیست اما جلسه لاگ جای کوچیکی و بزرگی نیست. همه برابرند و هیچکس برابرتر نیست. حداقل تا وقتی که آیین‌نامه‌ای برای تعیین این بزرگی توسط لاگ مشخص نشده است.

به نظر من باید لاگ تصمیم بگیره که با چه شرایطی یکی می‌تونه حامی لاگ باشه. اینکه هر کسی خواست یه دفترچه خودکار بده و بشه حامی لاگ که مسخره است. برید NYLUG یا SVLUG را نگاه کنید و شرکت‌های بزرگی چون Symantec که پشتیبان لاگ‌ها بوده‌اند و کاری که اسپانسرها می‌کنند. بیشتر اسپانسرها در حد تهیه محل و نوشیدنی در محل لاگ هستند و نه بیشتر و نه کمتر!!!!

این که پیشگامان ۱۰۰ کارت تخفیف ADSL دازه از دید من فقط برای گسترش بازارشه و والسلام. وقتی به شرکتی بودن لاگ اعتراض داریم همین نکته‌هاست که فرضا شخص آقای منتظری کاری نکرده، بلکه شرکت آفتاب جاوید بوده که این کار را کرده. شخص آقای ساعتچی کاری نکرده، شرکت دیبا کار را انجام داده. لاگ نباید بر اساس شرکت باشه. باید بر اساس اشخاص و شخصیت حقیقی اون‌ها باشه. همونطور که آقای هومند گفتندَ، از پیش‌شرط‌های ادغام همین شرکتی نبودن لاگ بوده که به وضوح با توضیحاتی که دادین نشون دادین که نقض شده است.

مشاهده كاربراني كه از این پست تشكر كرده اند:

ata

براي اين پست, 1 كاربر تشكر كرده اند
خارج شده است