من به نحوه اداره جلسه لاگ اعتراض دارم
ممنون از اینکه اعتراضتون رو بیان کردید، انشالله که اگر اشکالی هست با کمک شما رفع بشه و همه با هم در جهت توسعه فرهنک استفاده از نرم افزارهای متن بازقدم برداریم
۱. برای من اصلا توجیهی نداره که از آقای X و با عنوان دولتیش دعوت به شرکت در لاگ بشه و وقت جلسه برای شنیدن حرفهای ایشون تلف بشه. اگر جلسه لاگ متعلق به اعضای اونه برای اینطور مواقعی باید نظر جمع پرسیده شود و اگر نظر جمع موافق بود برای اینکار وقت داده شود.
شما که لطف کردید و همه چیز رو گفتید، کاش منظورتون از آقای X رو هم میگفتید تا بهتر بتونیم به مشکل رسیدگی کنیم، ولی اگر منظورتون از آقای X همون آقای X هست باید بگم همون آقای X به اصرار بسیاری از اعضای لاگ تشریف آوردند و وجود ایشون با تجربیات گرانبهایی که دارن در یزد لاگ یک نعمته، شما هم به عنوان یکی از اعضای لاگ حق دارید که نظرات خودتون رو بیان کنید و اگر با موضوعی موافق نیستید با اون مخالفت کنید، اگر احساس کردید که اکثریت اعضا شنیدن حرف های آقای X رو وقت تلف کردن میدونن بهتر بود همونجا این موضوع رو مطرح میکردید تا رای گیری بشه، ضمن اینکه این اولین جلسه مشترک هر دو لاگ بود و اینگونه صحبت ها برای جلسه اول لازم بود
۲. چرا شروع جلسه لاگ باید به خاطر تاخیر شخص آقای مهندس تجملیان به تاخیر بیافتد؟
شروع جلسه لاگ به دلیل تاخیر شخص آقای مهندس تجملیان به تاخیر نیفتاد، جلسه چند دقیقه بعد از اومدن ایشون شروع شد، تاخیر به این دلیل بود که هنوز اعضای زیادی به جلسه نیومده بودن و دوستان دیگه هم در حال تنظیم ویدیو پروژکتور و... بودن
۳. به نظر من لاگ هیچ مسوولیتی در قبال استان، کشور و ... ندارد و فقط فقط در قبال اعضایش مسوول است بنابراین تاکید مرتب بر این موضوع که هدف ما تربیت برنامهنویس لینوکسی است بیمعنا است. ممکن است فعالیتها لاگ این نتیجه را هم داشته باشد اما این نباید جزء هدفهای لاگ باشد. هر کس در داشتن عقاید و اهداف آزاد است اما برای تعیین هدف لاگ باید جمع به یک نتیجه گروهی برسد.
درسته، باید جمع به نتیجه برسه، اگر هم شخصی این صحبت ها رو کرده به عنوان پیشنهادات و افکار و عقاید خودش اونها رو مطرح کرده، همونطور که شما آزادید تا پیشنهادات و افکار و عقاید خودتون رو مطرح کنید
۴. و از همه مهمتر جو جلسات لاگ باید غیر رسمی باشد. جلسه ۲۴م بسیار رسمی بود. و همونطور که مهندس حسینی گفتند اینطور جلسات خسته کننده (و به نظر من بیفایده) است. محل جلسه و فرم نشستن در افزایش رسمیت جلسه هم موثر بود. پیشنهاد من برگزاری جلسه در یک محیط بازتر مثلا یکی از رستورانهای سنتی است.
این مورد رو کاملا موافقم، ولی وقتی جمعیت یه خورده زیاد میشه باید کاری کرد که کنترل جمع از دستمون خارج نشه، رسمیت جلسه 24 اردیبهشت به دلیل این بود که اولین جلسه مشترک بین دو گروه بود و بسیاری از افراد برای اولین بار بود که در جلسه یه لاگ شرکت میکردن حتی خیلی ها مثل آقای مهندس تجملیان و ... تلاش زیادی برای صمیمی تر کردن جمع کردند، انشاالله در جلسات بعدی جو صمیمی تر خواهد شد، در مور مکان، هتل سنتی تا وقتی میتونه یه مکان مناسب باشه که جمع حد اکثر ده نفر باشه ولی یه جمع 80 نفری چی؟ فکر کنم باید یه تالار براش بگیریم هزینه هاش رو کی تامین میکنه؟ خب پارک علم و فناوری که لطف کرده بود و سالن رو رایگان در اختیار یزد لاگ قرار داده بود (دست آقای مهندس حسینی به خاطر زحماتش درد نکنه ) اگر مکان بهتری برای یک جمع ( احتمالا جلسه بعد 100 نفری ) پیدا کردید حتما در میون بگذارید تا برای جلسه بعد هماهنگی ها انجام بشه ( فکر هزینه هاش هم باشید )
۵. بخش مهمی از زمان جلسات لاگ باید برای گفتگوی آزاد اختصاص پیدا کند که این مورد در جلسه دیروز اصلا دیده نشده بود.
جلسه دقیقا یک ساعت از زمانی که براش تعیین شده بود بیشتر شد، قبلا تو برنامه ها پیش بینی شده بود ولی چون زمان کم بود ازش صرفنظر شد، انشالله در جلسات بعدی حتما برای گفتگوی آزاد زمانی گذاشته خواهد شد
۶. همه اعضای لاگ با هم برابرند و هیچکس برابرتر نیست!!! به همین دلیل شروع جلسه با سخنرانی آقای تجملیان اگر به عنوان برنامههای سخنرانی لاگ نبوده توجیهی ندارد. در حقیقت چیزی که موجب آزار من در این زمینه بود، ایجاد حس بزرگتر جمع آقای مهندس تجملیان بودند، بود.
شما با آقای مهندس تجملیان مشکلی دارید یا اینکه کلا منظورتون اینکه اول جلسه هیچ کس نباید بحث رو شروع میکرد و...؟ آقای مهندس تجملیان از بزرگان آی تی یزد هستند و وجود ایشون در یزد لاگ یک نعمته، خب مشکلی نیست که! جلسه بعد شما شروع کنید
اینها خلاصه و بخشی از نظرات من بود. نظر سایر دوستان چیست؟
ممنون از اینکه نظراتتون رو گفتید تا اگر شبهه ای هست پاسخ داده بشه، من در حد دانش اندک خودم پاسخ دادم، اگر باز هم جای شبهه ای براتون مونده بفرمایید تا دوستان دیگه ای که اطلاعاتشون از من بیشتره جوابگوی شما باشن
ضمنا کاربر عزیز sadeqn هر چی یه جلسه بزرگتر باشه و افراد شرکت کننده در اون بیشتر باشن کارهای هماهنگی و... مشکل تر و بیشتر میشه و به افراد بیشتری نیاز داره، خوشحال میشیم جلسه بعدی در کنار هم تدارک جلسه رو ببینیم
یه چیز دیگه! این پیشگامان چی شد تبلیغ کرد این وسط؟
چی به لاگ داده این پیشگامان برای تبلیغات چند طرفهاش؟؟؟

انشالله به زودی صفحه مخصوص حامیان یزد لاگ با ذکر موراد حمایت شده راه اندازی خواهد شد تا برای کاربران شبهه ای وجود نداشته باشه و افرادی هم که میخوان به جمع حامیان یزد لاگ بپیوندن سریع تر به مقصودشون برسن
در مورد حامیان این جلسه باید بگم، شرکت پیشگامان 100 عدد کارت تخفیف ADSL رو به کاربران فعال انجمن های یزد لاگ هدیه داد، همچنین دفترچه هایی که از طرف شرکت پیشگامان توزیع شد دو ساعت اینترنت رایگان باهاش بود، پارک علم و فناوری سالن اجتماعات و اینترنت برای دانلود اوبونتو و امکان چاپ پوسترهای گردهمایی رو به صورت رایگان در اختیار یزد لاگ گذاشت، در رابطه با پذیرایی علاوه بر زحمتی که آقای هومند کشیدن ( این قسمت رو هنوز نمیدونم پارک علم و فناوری تقبل کرده بود یا یزد تکفا )، شرکت آفتاب جاوید پارس کار اطلاع رسانی و هماهنگی های قبل و بعد از جلسه رو به عهده داشت، شرکت سامانه های هوشمند ایما گستر سی دی ها رو به صورت رایگان ارایه داده بود و شرکت آفتاب جاوید پارس با کمک پارک علم و فناوری کار رایت سی دی ها رو انجام داده بود، آقای نقاش زاده، هومند، باقری، حاجی مرادی، جعفریان، صدر و ساداتی و بسیاری از دوستان دیگه زحمت آماده سازی و ارایه مطالب رو کشیدن ( اگر اسم کسی رو نگفتم ببخشید چون افراد زیاد بودن فراموش کردم ) همچنین شرکت دیبا فضای اینترنتی رو به صورت رایگان در اختیار یزد لاگ قرارداده و شرکت آفتاب جاوید پارس کار طراحی و پشتیبانی وب سایت، انجمن و اتاق های گفتگوی آنلاین جامعه کاربران لینوکس استان یزد رو به صورت رایگان به عهده گرفته

لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!

خارج شده است