انجمن های گفتگوی جامعه کاربران لینوکس استان یزد

لینوکس => نرم افزار => نويسنده: SMS در 12 تير 1388,ساعت 01:29:09

عنوان: به دادم برسید که بدبخت شدم
ارسال شده توسط: SMS در 12 تير 1388,ساعت 01:29:09
سلام دوستان
فایل سیستمم مشکل پیدا کرده بود و من از دستور زیر برای درست کردن ان استفاده کردم ولی تمامی اطلاعات پرید البته اینو بگم حجم انها هنوز هست ولی بطور مرموزی مخفی شده کسی میدونه چکار کنم برگرده 2 سال داده هایی که رو هاردم بود تمام تحقیقات و نرم افزارها و .... پریده تو رو خدا یکی به دادم برسه

fsck.ext3 -f -y /dev/sda2

عنوان: پاسخ : به دادم برسید که بدبخت شدم
ارسال شده توسط: lord.t در 12 تير 1388,ساعت 11:07:44
با سلام

اولا باید بگی دقیقا چیکار کردی که اینطور شده
در ثانی ببین مطالب این موضوع http://yazdlug.org/forum/index.php/topic,639.msg3200.html#msg3200 مفید هست یا خیر

موفق باشید

ارسال شده توسط: SMS در 12 تير 1388,ساعت 13:08:26
من دستوری که در تاپیک قبلی نوشتم را اجرا کردم ولی بعد از حدود 30 ساعت وقتی خواستم به پارتیشن مربوطه دست یابم فقط پوشه lost.found را دیدم وقتی df  گرفتم حجم استفاده شده و ازاد را همان حجم قبلی که قبل از اجرای دستور زده بودم را برایم نشان داد.
یعنی تمام اطلاعاتم در یک لایه قرار گرفته و مخفی شده است. و من نمی توانم دسترسی به داده هایم داشته باشم.

حال چطور به لایه قبلی (یعنی قبل از استفاده از دستور پیغام قبلی ) می توانم برگردم من اطلاعاتتتتتتتتتتتتتتتتمو ممممممممممممییییییییی خوااااااااااااااام :sad:

ارسال شده توسط: L0pht در 12 تير 1388,ساعت 15:37:02
در حال حاضر فایل سیستم شما چیه؟
این اشکالات در زمانی رخ می ده معمولا که فایل سیستم به RAW تغییر کرده.اگر به این شکل باشه برگشت امکان پذیر است.

ارسال شده توسط: SMS در 13 تير 1388,ساعت 12:26:54
ext3