|
عنوان: چگونگی فعال سازی 3d در لینوکس ارسال شده توسط: آتـــیرو در 26 ارديبهشت 1387,ساعت 15:00:37 سلام
چگونگی 3D کردن Desktop در ubuntu ؟ من خودم فکر میکنم این امکان در ubuntu بدون نرم افزار جانبی نیست ولی باید در mint این امکان وجود داشته باشه Debian Ubuntu Parsix mint کدام یک گرافیک بالا تری داره ؟ ( خصوصآ بحث 3D ) روز خوبی داشته باشین ... عنوان: پاسخ : چگونگی فعال سازی 3d در لینوکس ارسال شده توسط: sadeqn در 26 ارديبهشت 1387,ساعت 15:39:17 در همه توزیعها قابل انجام است. مهمترین مساله نصب راهانداز کارت گرافیک است.
در ubuntu 8.04 شما باید اول به اینترنت وصل بشوید و Repositoryهای خودتون را Update کنید. بعد از اون از قسمت درایورها تیک درایور را بزنید تا شروع که به دانلود (۱۵ یا ۵ مگ! فک کنم ۵ مگ بود) بعد نصب میشه و با یه بار Restart شما میتونید از امکانات کارت گرافیک استفاده کنید (برای NVidia توی جلسه ۲۴م اردیبهشت لاگ نشون داده شد) بعد از قسمت Desktop Effect اون امکانات ژینگولی منگولی را فعال کنید. چون همه از یه چیز استفاده میکنند، فرقی نمیکنه! فقط ممکنه تنظیمات پیشفرضشون با هم تفاوت داشته باشه و شما هر کدوم را یه جوری ببینیند. با یکسان کردن تنظیمات همه یه جور عمل خواهند کرد عنوان: چگونگی فعال سازی 3d در لینوکس ارسال شده توسط: ZareI در 08 مرداد 1387,ساعت 01:54:16 من تازه با ubuntu آشنا شده ام.
اگر ممکن است مسیر کامل برای فعال کردن آن را بگویید. در ضمن اگر درایور کارت گرافیک را از سایت NVidia دانلود کرده باشیم نیاز به وصل شده به اینترنت و update شدن هست؟؟؟ عنوان: پاسخ : چگونگی فعال سازی 3d در لینوکس ارسال شده توسط: sadeqn در 08 مرداد 1387,ساعت 10:39:16 ًRestricted Drivers توی منوی مدیریت میتونید پیدا کنید.
اگه درایورها دانلود شده باشه نیازی به اتصال به اینترنت برای نصب کارت گرافیک نیست. اما برای بعضی چیزهای دیگه مثل کارت شبکه وایرلس نوت بوکهای Dell باید موقع فعالسازی به اینترنت وصل باشید. اگه درایور را دانلود کرده باشید مستقیم با توجه به راهنمای نصب اون نصبش کنید و نیازی به رفتن به قسمت Restricted Drivers نیست. عنوان: پاسخ : چگونگی فعال سازی 3d در لینوکس ارسال شده توسط: L0pht در 08 مرداد 1387,ساعت 10:54:48 http://wiki.ubuntu-ir.org